background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

З Днем працівників харчової промисловості!

 

 Дорогі спілчани, шановні працівники харчової та переробної промисловості!

 Це свято людей, які виконують непросту і таку важливу місію із забезпечення кожного жителя продуктами харчування, роблять вагомий внесок у зміцнення економіки держави, забезпечують її продовольчу безпеку, стабільність та підвищення рівня життя співвітчизників.

   Упродовж десятиліть, незважаючи на складні часи зміни політичного і державного устрою України, становлення незалежної Української держави, Ви робите все можливе , щоб зберегти і забезпечити щоденні потреби громадян нашої країни.

    Щорічно зростають темпи виробництва, оновлюється асортимент продукції, поліпшується якість, удосконалюються механізми організації виробництва  і  це плоди невтомних зусиль як власників підприємств, менеджменту, так і кожного працівника. Своєю самовідданою працею, відповідальністю за доручену справу, творчим пошуком Ви демонструєте високу майстерність і професіоналізм.

У переддень професійного свята, сердечно дякуємо всім працівникам і ветеранам підприємств за професійну майстерність і почуття високої відповідальності. Велика шана і подяка кожному працівнику, що виготовляє смачну випічку, цукерки, напої, щодня доставляє готову продукцію для реалізації, спілкується з покупцями та обслуговує весь процес від поставки сировини до кінцевого результату.

        Зичимо Вам миру, добра, благополуччя, нових трудових звершень та подальших успіхів !

Впевнені, що надалі злагоджена робота галузі буде вагомим внеском у розбудову сильної держави та сприятиме зміцненню добробуту кожного працівника.

 З повагою,

Голова Профспілки Світлана САМОСУД