background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Привітання з професійним святом!

 Шановні члени профспілки, колеги!

Сердечно вітаю Вас із професійним святом.


    Відзначення Дня працівників сільського господарства - це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хлібу!

Це свято справжніх трудівників та дбайливих господарів, які щодня розумом, серцем, невтомними руками, зберігають багато століть нашу благодатну ниву.

        Споконвіку Ваша нелегка праця приносить не тільки добробут у кожну родину, а й забезпечує стабільність і процвітання нашої держави, на третину наповнюючи її бюджет.

    Нам відомо, як нелегко сьогодні працювати на землі. Але, лише завдяки Вашій наполегливій праці та вмілому господарюванню, досягнення в сільському господарстві останніх років стають загальновизнаними. Нарощування обсягів виробництва зерна, іншої продукції поєднуються з поступовим підвищенням їх конкурентоспроможності, безперебійним задоволенням потреб харчової і переробної промисловості у сировині, утворенням сталого експортного потенціалу держави.

Щиро вітаю Вас із професійним святом - Днем працівників сільського господарства і сердечно дякую за вашу нелегку працю на землі, за вміле господарювання, за добрі серця!

     Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять вас стороною природні стихії, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров'ї!

Хвала і шана рукам, що пахнуть хлібом! Хвала Вам, дорогі наші аграрії, за вашу працю, волю і вміння щиро любити рідну землю.

  

З повагою,

Голова Профспілки Світлана САМОСУД.