background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Привітання Голови Профспілки зі святом!

 Шановні члени Профспілки, дорогі сестри і брати!

У цей складний для нас час тяжких випробувань, не можемо не згадати про кожну людину, яка своєю тяжкою працею виборює перемогу у війні з російськими загарбниками, створює національний спротив та забезпечує продовольчу безпеку держави.

Першого  Травня весь світ відзначає свято вільної праці і миру. Слово Мир для нас сьогодні має  надважливе значення, на нього покладені усі наші надії на вільну працю на оновленій землі.

Це свято стало традиційним в Україні. Це день трудівника, день солідарності та взаємної підтримки з трудящими усього світу у прагненні жити в мирному, демократичному суспільстві. 

    Зі словами вдячності звертаємося до кожного робітника, хлібороба, фермера, інженера,  службовця, підприємця, кожного, хто забезпечує життєдіяльність аграрного сектору економіки, створює матеріальні і духовні блага.

      Ваша невтомна праця є найважливішою складовою Перемоги та модернізації України, подолання кризових явищ, створення сильної соціально-орієнтованої та демократичної європейської держави!

    Нехай свято людини Праці додасть нам наснаги, оптимізму і впевненості у власних силах, допоможе осягнути глибину життєствердних ідеалів добра і справедливості. 

Нехай мир завжди панує у Вашому серці і Вашому домі. Бережіть себе, своїх близьких і лише разом ми  збережемо нашу Україну!

Перемоги і Миру НАМ!

ВСЕ БУДЕ Україна!

З повагою, від імені членів Президії

Голова ЦК Профспілки працівників АПК Світлана САМОСУД