background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Відбулася робоча зустріч ЦК профспілки працівників АПК з профактивом Черкаської області.

16 квітня 2014 року відбулася планова робоча зустріч ЦК Профспілки працівників АПК з профактивом Черкаської області. В роботі засідання взяли участь СОПЕЛКІН І.С. – голова Профспілки праціників АПК, ШВЕДОВ В.Г. – заступник Голови Профспілки працівників АПК, БЕРДА В.І. – завідуючий фінансовим відділом, САМОСУД С.В. – завідуюча загальним відділом, а також керівники первинних та районних профспілкових організацій системи АПК та харчової промисловості.


В ході зустрічей обговорено ряд актуальних питань діяльності профспілкових організацій, шляхи удосконалення профспілкової роботи та підготовка до звітно-виборної компанії в Профспілці АПК.
Також у під час робочої поїздки відбулася зустріч з профспілковим активом Тальнівського району та нагороджено найстарішого члена Профспілки – Тетяну Андріївну Гаврилову. На зустріч також були запрошені голова профспілки сільськогосподарських товаровиробників Тальнівського району – Кутова Людмила Денісівна, голова районної ради ветеранів війни та праці – Білозор Василь Васильович, представники Здобутківського та Корсунської сільських громад, працівники райдержадміністрацій та районної ради.
З вітальним словом звертається до аудиторії голова Профспілки працівників АПК Ігор Сергійович Сопелкін, який повідомив, що на проведенні конкурсу наполягали члени Молодіжної ради Профспілки працівників АПК. Саме вони захотіли знайти в Україні найбільш знаменитих своєю активністю у профспілковому житті людей. Тих, на кого треба рівнятись молодим, тих, хто віддав справі служіння суспільству увесь жар свого серця, всю енергію, здоров’я – не шкодуючи і не вагаючись. Вибір випав на Черкаську область, де мешкає Тетяна Андріївна яка є орденоносцем, удостоєна високого звання Героя Соціалістичної Праці з врученням третього ордена Леніна. Взято до уваги її довготривале перебування у лавах Профспілки з 1943 року. Трудову діяльність вона розпочала у 1946 році на посаді агронома–ентомолога Березанського цукрового комбінату Бузького району Київської області. З 1951 року по 1969 рік працювала агрономом Тальнівського цукрокомбінату.
За високі показники у вирощуванні сільськогосподарських культур у 1966 та 1969 роках Тетяна Андріївна була нагороджена орденами Леніна.
У березні 1969 року її було обрано головою колгоспу «Здобуток Жовтня», який вона очолювала до 1987 року.
За сумлінну працю, високі показники у розвитку всіх галузей сільського господарства у 1973 році Тетяна Андріївна була удостоєна високого звання Героя Соціалістичної Праці з врученням третього ордена Леніна.
Вона була депутатом Верховної Ради УРСР VІІ-ХІ скликань. Заступником Голови Верховної Ради УРСР ІХ-ХІ скликань.
Під її керівництвом господарство міцніло та розвивалося, село було газифіковано, будувалися нові будинки та дороги, а молодь залишалася жити та працювати на селі.
Ігор Сергійович вручив барвистий букет квітів, Грамоту Профспілки працівників АПК і грошову премію Тетяні Андріївні та подякував голові Тальнівської районної організації профспілки працівників АПК Петру Гавриловичу Рябовілу за подання достойної кандидатури Тетяни Андріївни на відзначення, як найстарішого члена Профспілки, високу організацію та проведення зустрічі з районним профспілковим активом.



 

З повним фотозвітом можна ознайомитися у розділі "Фотогалерея" сайту.