background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Триває оздоровча кампанія в Дитячому оздоровчому комплексі "Дніпро"

Дитячий оздоровчий комплекс «Дніпро» є однією з оздоровниць, з якою за пропозицією первинних профспілкових організацій, Радою профспілки та Київською обласною організацією працівників харчової та переробної промисловості щорічно укладаються договори на оздоровлення дітей працівників галузей АПК м. Києва та області. Тут створені найкращі умови для гармонійного відпочинку дітей, віком від 6 до 16 років.
Дитячий оздоровчий комплекс «Дніпро» знаходиться в Київській області в Конча-Заспі Обухівського району в смт. Козин. Він функціонує з 1956 року, займає близько 6 га території і є одним із зелених таборів Київського регіону. Оздоровчий період триває з 1 червня по 31 серпня. За кожну зміну табір приймає понад 220 дітей.
Діти розміщуються в 2-поверхових спальних корпусах і в будиночках, в 3-5-місних кімнатах зі зручностями на поверсі.
Харчування в дитячому таборі 5-разове. Їжа завжди дуже смачна, корисна та калорійна. На столах в достатку присутні овочі та фрукти, відповідно до сезону.
Адміністрація ДОК «Дніпро» забезпечує належні умови перебування дітей, оздоровлення, організовує культурно-масову та спортивну роботу відповідно до вимог Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», а вдало підібраний колектив робить перебування дітей в дитячому оздоровчому комплексі цікавим і бажаним. З 2008 року діє галокамера «Соляна печера».
Кожного дня в таборі проводиться багато цікавих конкурсів, концертів, вікторин та фестивалів. Працюють різноманітні кружки та студії.
Сподіваємося, що такий гарний відпочинок продовжуватиме радувати наших діточок та їх батьків, а Київська міська профспілка працівників АПК й надалі з сердешною турботою та відповідальністю ставитиметься до таких важливих питань, як оздоровлення!