background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Відбулася ІІ Школа профспілкового лідера АПК

6-8 серпня 2014 року в м. Києві (готель «Турист») відбулася ІІ Школа профспілкового лідера АПК у якій взяли участь члени Молодіжної Ради Профспілки працівників АПК та молодіжний профактив.
Веселий настрій молоді, творча атмосфера і бажання навчитись зробили свою справу. У Школі брали участь лідери з усіх куточків України: Суми, Луганськ, Харків, Вінниця, Київ, Херсон, Львів, Одеса тощо.
Під час проведення Школи учасники відвідали різноманітні тренінги.
Так, Нєсвєтова Світлана Владиславівна – викладач кафедри менеджменту в галузях АПК Сумського національного аграрного університету провела тренінг на тему: «Формування іміджу лідера Профспілки працівників АПК України», а також тренінг «Впевненість в собі як складова успіху профспілкового лідера. Підвищення самооцінки: теорія та практика».
Дідурик Людмила Іванівна - адвокат Профспілки працівників АПК провела юридичний лікбез на тему: «Новації оновленого Закону України «Про вищу освіту».
Родзинкою Школи став захоплюючий тренінг з лідерства «Самоорганізація і постановка цілей при роботі у профспілці» та «Лідерство як воно є » провела заступник директора Департаменту освіти, науки та молоді Миколаївської обласної державної адміністрації - Каськова Ганна Леонідівна.

В рамках проведення ІІ школи було проведено спортивно-масові заходи на узбережжі річки Дніпро «Веселі старти» та захоплююча екскурсія по місту Києву. Отже, профспілкова молодь отримала не тільки корисні знання, а й ще мала можливість взяти участь у спортивних заходах.
ІІ Всеукраїнська школа профспілкового лідера АПК своїми тренінгами, семінарами принесла гарний досвід усім учасникам.
Молодь переконана, що здобуті знання можна застосовувати як і в навчальних закладах так і на робочих місцях.


З фотозвітом можна ознайомитися в розділі "Фотогалерея" сайту.