background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Дпомога Профспілки працівників АПК біженцям зі сходу України!

Житомирська обласна організація профспілки працівників агропромислового комплексу спільно з іншими громадськими об'єднаннями області долучилася до збору речей, необхідних для біженців зі Сходу України, що знайшли притулок у санаторії "Тетерів" у Коростишівському районі та благодійних пожертвувань. Президією обласної організації Профспілки працівників АПК було прийняте рішення про звернення до всіх профспілкових організацій та партнерів, взяти участь у акції допомоги людям зі Сходу.

Станом на 5 серпня 2014 року в санаторії уже поселено близько 200 осіб. Із них 130 дітей віком від новонароджених до 14 років. І люди продовжують прибувати.
З початку акції, до обкому профспілки надійшло благодійних коштів в сумі 33 012,0 гривень, з яких 22 550,0 гривень – допомога від ПУАТ «Фідобанк» та його співробітників (банк, в якому обслуговується обком профспілки АПК).
За ці кошти, спільно з працівниками Поліського центру продажів ПУАТ «Фідобанк», закуплено і передано в санаторій гігієнічні миючі засоби, постільна білизна, продукти харчування.
Крім цього, профспілкові активісти та працівники Банку долучились до збору речей та одягу для переселенців.
На звернення обкому профспілки до акції долучились ПАТ «Житомирський м’ясокомбінат», кондитерська фабрика «ЖЛ» та ПАТ «Житомирський маслозавод», які постачають кондитерські вироби, молочну і м’ясну продукцію до санаторію «Тетерів» на регулярній основі безкоштовно.
Разом з тим, вже зараз треба думати про осінь – батареї у санаторії не придатні до роботи, а обігрівачів немає.
Приміщення санаторію довгий час не використовувалось. Зараз добровольці-чоловіки допомагають його лагодити.

Інформація надана Житомирською обласною організацією профспілки працівників АПК.