background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Павлоградці відзвітувались!

Продовжується звітно-виборна компанія в районних профорганізаціях працівників АПК Дніпропетровської області. Так 21 серпня 2014 року відбулася VII звітно-виборна конференція в Павлоградській районній профорганізації. В роботі конференції взяли участь: Смирна Галина Миколаївна - голова Дніпропетровської обласної профорганізації працівників АПК, Красніков Дмитро Васильович - начальник управління АПР, Мирошниченко Лідія Миколаївна - начальник управління райветмедицини, Шальська Ирина Василівна директор райтерцентру.
В звітній доповіді голова райпрофорганізації Матвійчук Є.В. поінформувала присутніх, що профспілкове членство за період проведення звітно-виборної конференції зросло на 15% і збережено на протязі трьох років.
Через колективні договори, районну регіональну угоду разом з управлінням агропромислового розвитку вирішувались питання стабілізації сільськогосподарського виробництва, ліквідації заборгованості та своєчасної виплати заробітної плати, розрахунків за земельні та майнові паї, врегулювання трудових відносин, зайнятості та соціально-економічного захисту працівників села. Райком профспілки спільно з управлінням агропромислового розвитку, активом та керівниками і спеціалістами підприємств АПК району проводили навчання, наради з охорони праці, умовам виробничого побуту, збереженню та створенню нових робочих місць, режиму праці та відпочинку, нормуванню та оплаті праці і інших життєво важливих питань.
В обговоренні взяли участь: Красніков Дмитро Васильович - начальник УАПР Павлоградської РДА; Жук Анжела Станіславівна - голова профкому РДА; Мирошниченко Лідія Миколаївна - начальник управління райветмедицини; Таран Олена Миколаївна - заступник голови профкому ФГ «Шторм»; Шальська Ірина Василівна - директору терцентру; Яцунок Оксана Анатоліївна - голова профкому Управління праці. Всі вони визнали роботу районної профорганізації за 2010-2014 роки задовільною.
Після звіту голови ревізійної комісії Зражевської В.І. конференція перейшла до виборів членів райкому і голови РПО.
За підсумками відкритого голосування було обрано склад членів райкому профспілки в кількості 11 чоловік. Одноголосно головою районної профорганізації було обрано - Матвійчук Єлізавету Володимирівну. Також її було обрано делегатом на VII звітно-віборну конференцію обласної профорганізації та делеговано до складу обкому профспілки працівників АПК.

Оргвідділ Дніпропетровської облпрофорганізації працівників АПК