background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

В Розівському районі відбулося навчання профспілкового активу

12 серпня 2014 року в Розівському районі Запорізької області організовано та проведено спільний навчальний семінар районного центру зайнятості та райкому профспілки працівників АПК для керівників підприємств та голів первинних профспілкових організацій. Програма семінару складалася з інформації щодо запобігання необґрунтованим звільненням та заходам соціального захисту працівників, що підлягають звільненню, а також порядку реєстрації їх в державній службі зайнятості та надання їм допомоги по безробіттю.
Відкрила семінар Головний спеціаліст відділу надання соціальних послуг Розівського центру зайнятості Коваль Л.А., яка ознайомила присутніх учасників семінару з метою, завданням, зі складом запрошених роботодавців, профспілкових активістів та фахівців, які брали участь у проведенні семінару.
З вступним словом «Про організацію навчання представників сторін соціального діалогу» виступила директор Розівського ЦЗ Смолякова Н.П.
Голова Розівської профспілкової організації працівників АПК Сергієнко А.І. ознайомив присутніх з заходами профспілкової організації щодо соціального захисту працівників, що підлягають звільненню. Звернув увагу на запобігання необґрунтованим звільненням працівників і збереженню робочих місць на підприємствах району.
З доповіддю про «Відповідальність роботодавців за порушення чинного законодавства про працю при звільненні працівників» виступив державний інспектор з питань праці Черниш О.П.
Слухачі отримали кваліфіковані відповіді на свої запитання.