background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ЯКОСТІ В УКРАЇНІ

12-14 листопада п.р. в межах Європейського тижня якості в Україні відбудеться загальнонаціональний захід ? 23-й Міжнародний форум “Дні якості в Києві ’2014”, який присвячується Всесвітньому дню якості.

Сьогодні, коли Україна визначилась із своїм європейським шляхом розвитку, цей захід набуває особливої актуальності. Адже європейські правила та традиції суттєво відрізняються від тих, за якими звикли працювати вітчизняні підприємства. Одночасно з війною, де вирішується майбутнє України, ми маємо закласти засади нашої процвітаючої економіки. Без цього дуже складно зберегти незалежність та цілісність України, підняти рівень життя наших людей.

Під час Форуму будуть всебічно розглянуті сучасні підходи, які притаманні передовим компаніям розвинених європейських країн. Зокрема, буде зроблено аналітичний огляд ряду проблем, що заважають українським організаціям бути успішними та на рівних конкурувати з компаніями країн ЄС.

У програмі Форуму ’2014:

- науково-практична конференція “Через якість і досконалість до європейських ринків, до цілісної і процвітаючої України”.

(Програма конференції додається)

На конференції буде представлено кращі європейські підходи та практичний досвід провідних вітчизняних організацій з системного менеджменту, який є фундаментом ділової досконалості і конкурентоспроможності підприємств і організацій;

- тематичні семінари від провідних фахівців з актуальних аспектів ефективного менеджменту.

В основу науково-технічних заходів будуть покладені ексклюзивні знання і досвід, які отримала УАЯ як партнер EFQM (Європейського фонду менеджменту якості).

Основні заходи Форуму відбудуться:

- конференція (13 листопада) – Діловий центр Клубу лідерів якості України, вул. Микільсько-Слобідська, 6, станція метро “Лівобережна”.

Початок роботи о 10.00. Реєстрація з 09.00.

- семінари (12, 14 листопада) – вул. Микільсько-Слобідська, 6.

За дорученням Європейської організації якості (EOQ) основним організатором форуму є Українська асоціація якості, співорганізатори ? УСПП та Громадська рада при Мінекономрозвитку України.

Запрошуємо до участі у Форумі керівників і фахівців компаній, представників органів влади, бізнесових структур, громадських організацій, науковців, викладачів та студентів навчальних закладів.

Оргкомітет розгляне заявки на виступи щодо позитивного досвіду реалізації проектів у сфері менеджменту і якості в Україні.

Зважаючи на складну соціально-економічну ситуацію, прийнято рішення щодо проведення конференції на безоплатній основі.

Для участі у Форумі необхідно до 5 листопада п.р. надіслати до Оргкомітету факсом або електронною поштою заявку за формою, що додається. За участь в семінарах необхідно також сплатити організаційний внесок.

Як завжди, форум “Дні якості в Києві ’2014” – це корисна нова інформація та можливість ділового спілкування з провідними фахівцями і колегами.

Джерело інформації: www.fpsu.org.ua