background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Про звітно-виборну конференцію ПАТ «Дім марочних коньяків «Таврія».

  15 січня 2015 року відбулася звітно-виборна конференція в первинній профспілковій організації працівників ПАТ «Дім марочних коньяків «Таврія».

На конференції були присутні запрошені гості:
Фокін Сергій Іванович - член ЦК профспілки працівників АПК України;
Мариненко Тетяна Михайлівна - голова Новокаховського міського комітету профспілки працівників АПК.

   Обговорювалися питання політичного та економічного стану в країні, що призвело до зубожіння людей. Все це відображається на роботі підприємства, на взаємовідносинах між роботодавцем та трудовим колективом. І хоча, період між звітами і виборами для профспілкової організації був не простим, колектив був втягнутий у конфлікт бувшого директора з власником. Але завдяки виваженій політиці профспілкового комітету (обраного у 2009 році) право представляти інтереси трудового колективу перед роботодавцем цивілізованим шляхом, через соціальний діалог було надане саме профспілковому активу.

 Гулько Валентина Іванівна доповіла, що за звітний період випадків виходу з профспілок за власним бажанням не було. Це вказує на те, що члени профспілки усвідомлюють: треба разом відстоювати своє право на гідну заробітну плату, безпечні умови праці, та поліпшення соціального клімату в колективі, на підставі колективного договору.

 Заборгованості по заробітній платні за звітний період немає, профспілкові внески перераховуються в повному обсязі згідно заяв.

 Роботу профспілкового комітету за звітний період визнано задовільною.
А голові Гулько Валентині Іванівні висловлено щирі слова вдячності за її ефективне керівництво організацією та профспілкову активну роботу.

Новообраною головою первинної профспілкової організації працівників ПАТ «ДМК «Таврія» обрано Чернобай Інну Вікторівну. Вона досвідчений профспілковий діяч та потужний бухгалтер, останні 5 років працювала у первинній профспілковій організації.

Обраному голові та  профспілковому комітету на наступний період бажаємо гідно представляти інтереси членів профспілки, підвищувати ефективність захисної роботи організації, спираючись на досвід роботи профспілок України, а також використовувати стратегію профспілок зарубіжних країн. Зберігати цілісність профспілкової організації. Брати активну участь в профспілковому русі України. Та пам’ятати: «Наша сила - в єдності!»