background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

НОВА ПРОФСПІЛКОВА ІНІЦІАТИВА - ПРОФСПІЛКОВИЙ КЛУБ "НОВЕ БАЧЕННЯ"

 НОВА ПРОФСПІЛКОВА ІНІЦІАТИВА - ПРОФСПІЛКОВИЙ КЛУБ "НОВЕ БАЧЕННЯ"

Профспілка працівників АПК України за підтримки Фонду ім. Фрідріха Еберта реалізовує проект профспілкової ініціативи – Профспілковий Клуб «Нове бачення», який має на меті створити майданчик для розвитку профспілкового руху в Україні, обміну досвідом та навчання за допомогою різних підходів абсолютно різних профспілкових організацій.

Профспілковий Клуб – це платформа для вирішення нагальних профспілкових питань, популяризація кращих практик, налагодження взаємодії з державними органами влади; робота з грантовими програмами; реалізація спільних проектів; розвиток лідерських здібностей; самореалізація.

Сьогодні ми розуміємо, що лише спільними зусиллями, за допомогою навчання та взаємодії ми зможемо зберегти та відстояти право Профспілок на існування, покращити мікроклімат у стосунках з державою та надати можливість розвиватися особисто профспілковим лідерам та організаціям вцілому.

Засідання Клубу відбуватимуться один раз на три місяці. Проект заплановано реалізовувати протягом року.

Перше засідання відбудеться орієнтовно 18 лютого 2015 року у м.Києві.

Якщо Ви маєте бажання долучитися до нової профспілкової ініціативи - Профспілковий Клуб "Нове бачення", повідомте нас: електронна адреса: profapk@gmail.com або за телефоном: +380508195198 (контактна особа: Катерина Баришева, фахівець з питань молодіжної політики та міжнародної роботи).

Сподіваємося на Вашу активність та підтримку розвитку молодіжного профспілкового руху України.

Детально про проект читайте в ФейсБуці: www.facebook.com/NewVisionProject2015