background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Новини Профспілки

  • photo З Днем охорони праці!
    28 квітня 2022
    Сьогоднішнє свято має світові масштаби: ми святкуємо Всесвітній день охорони праці. В офісі та на виробництві, у будь-якій сфері ми прагнемо до того, щоб працювати було безпечно
  • photo 26 квітня ? День Чорнобильської трагедії, Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф
    26 квітня 2022
    У цей день у 1986 р. на Чорнобильській атомній електростанції стався вибух, який спричинив соціально-екологічну катастрофу глобальних масштабів.
  • photo Привітанння Голови Профспілки
    22 квітня 2022
    ШАНОВНІ ЧЛЕНИ ПРОФСПІЛКИ, КОЛЕГИ, ДРУЗІ !

    Щиро вітаємо Вас, Ваші колективи,

    рідних і близьких зі Світлим християнським святом—

    ВОСКРЕСІННЯМ ХРИСТОВИМ!
  • photo Надання допомоги
    12 квітня 2022
    це третій гуманітарний вантаж від наших колег із IUF. До нас привозять вантаж, а на зворотньому напрямку забирають біженців. У Женеві допомагають розмістити їх та надають державну допомогу.
  • photo Засідання Керівного стратегічного комітету IUF
    22 березня 2022
    21 березня 2022 року відбулося екстрене засідання Керівного стратегічного комітету IUF. Одним з головних питань засідання було обговорення ситуації в Україні після військового вторгнення Росії. Від України на даному засіданні виступали Голова Профспілки працівників АПК України Світлана Самосуд
  • photo Ні війні!
    21 березня 2022
    Вже понад 25 днів триває героїчна боротьба українського народу проти російських окупантів. Путінські вбивці зомбувавши власний народ, вирішили покласти край існуванню демократії в Україні, прикриваючись великою місією « спасіння» української нації від націоналістів
  • photo Прожитковий мінімум у цінах січня 2022 року
    21 лютого 2022
    Відповідно до п.п. 3.39.1. п. 3.39. Генеральної Угоди про регулювання основних принципів і норм реалізації соціально-економічної політики і трудових відносин в Україні на 2019-2021 роки та статті 5 Закону України «Про прожитковий мінімум» Міністерство соціальної політики України повідомляє,
  • photo Вітаємо з ювілеєм ПОПОВА Андрія Петровича!
    9 лютого 2022
    Шановний Андрію Петровичу!
    Від президії та Центрального комітету Профспілки працівників АПК України прийміть наші найщиріші вітання з нагоди Вашого ювілею!
  • photo Семінар-навчання для новообраних голів первинних профспілкових організацій.
    8 лютого 2022
    Київська міська профспілка працівників АПК провела семінар-навчання для новообраних голів первинних профспілкових організацій.
    З вітальним словом до учасників заходу звернулась Самосуд Світлана Василівна – голова Профспілки працівників АПК України.
  • photo Звітно-виборні збори профорганізації ІП "Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед"
    17 січня 2022
    16 січня 2022 року відбулися звітно-виборні збори первинної профспілкової організації ІП "Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед". Це були перші подібні збори після створення організації в кінці 2016 року.