background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Новини Профспілки

  • photo Засідання Молодіжної ради
    9 вересня 2021
    08 вересня ц.р. Молодіжна рада Профспілки працівників АПК провела перше засідання новообраної ради
  • photo Робоча зустріч
    2 вересня 2021
    За ініціативи Голови Профспілки працівників АПК України Самосуд С.В. 30.08.2021р. відбулась спільна нарада за участю представників відділення НСПП м. Києва та Київської області представника ФПУ, голів Київської обласної організації профспілки працівників харчової промисловості, Київської обласної організації профспілки працівників АПК, ППО Червонослабітського МПД ДП "Укрспирт" з приводу...
  • photo Туреччина: Groupe Bel повинна дотримуватися прав працівників!
    1 вересня 2021
    Працівники заводу Bel Karper, який розташований в турецькому місті Чорлу та належить французькій корпорації Groupe Bel, 17 травня 2021 року вийшли на безстроковий страйк, протестуючи проти відмови менеджменту визнати профспілку і вступити в колективні переговори.
  • photo Вітання з Днем знань!
    1 вересня 2021
    1 вересня – День знань – особливе свято! Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись відгукується на заклик першого дзвінка.
  • photo Уряд відновив підтримку суб’єктів господарювання АПК шляхом часткової компенсації відсотків за користування кредитами
    1 вересня 2021
    За липень суб’єктам господарювання АПК спрямовано 478,8 млн грн для часткової компенсації відсотків за користування кредитами.
  • photo Вітаємо ЛОПАТУ Ольгу Іванівну з ювілеєм!
    30 серпня 2021
    Президія та Центральний комітет Профспілки працівників агропромислового комплексу щиросердечно вітає з ювілеєм шановну
    ЛОПАТУ ОЛЬГУ ІВАНІВНУ
  • photo Привітання з Днем незалежності України
    24 серпня 2021
    Шановні колеги!
    Прийміть сердечні та щирі вітання з 30-ю річницею Незалежності України!
  • photo Привітання з Днем Державного Прапора!
    23 серпня 2021
    День Державного прапора – це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях.
  • photo «Від очікувань до результату» - підсумки першого Жіночого форуму Профспілки.
    18 серпня 2021
    VII з”їзд профспілки працівників агропромислового комплексу України прийняв Резолюцію «Проблеми жінок, працюючих в агропромисловому секторі України» як програму дій на новий звітний період.
  • photo Навчальний семінар на Прикарпатті.
    2 липня 2021
    29 червня - 01 липня 2021 року на Прикарпатті проходив освітній семінар для голів профспілкових комітетів «Безпечне робоче місце, виробниче середовище і трудова діяльність – основна місія профспілок!».