background
На головну сторінку - Новини

Новини

  • photo УРЯД СПРОСТИВ РЕЄСТРАЦІЮ УКРАЇНЦІВ, ЯКІ ВТРАТИЛИ РОБОТУ
    3 травня 2022
    Уряд спрощує реєстрацію в Державній службі зайнятості українців, які втратили роботу під час дії воєнного стану. Відповідна постанова прийнята сьогодні на засіданні Уряду за поданням Міністерства економіки.
  • photo Оцінка збитків підприємства, завданих війною
    2 травня 2022
    Важливо! Ворог зруйнував або пошкодив значну кількість активів сільськогосподарських підприємств, унеможливив їхню діяльність на окупованих територіях, у місцях проведення бойових дій.
  • photo Аграрії допомагають населенню України:
    2 травня 2022
    Кожен із проблемних витків української історії – початок війни у 2014-го року, коронакриза, велика війна 2022-го року - викликали руйнацію логістичних маршрутів, ланцюгів виробництва, а потім дефіцит товарів. Але в Україні завжди є ті, хто підставлять своє надійне плече для збереження гуманітарної стабільності – аграрії.
  • photo В Мінекономіки представили принципи плану економічного відновлення України
    2 травня 2022
    Перша віце-прем’єр-міністр — міністр економіки України Юлія Свириденко під час міжнародної конференції «Після війни: переосмислення майбутнього громадянського суспільства» представила принципи плану економічного відновлення України
  • photo Привітання Голови Профспілки зі святом!
    29 квітня 2022
    Шановні члени Профспілки, дорогі сестри і брати!
    У цей складний для нас час тяжких випробувань, не можемо не згадати про кожну людину, яка своєю тяжкою працею виборює перемогу у війні з російськими загарбниками, створює національний спротив та забезпечує продовольчу безпеку держави.
  • photo Запрошення на он-лайн - заходи
    29 квітня 2022
    LabourStart знову буде проводити велике он-лайн - заходи , і я хотіла запросити вас приєднатися до нас.
  • photo Новини з Дніпропетровщини
    28 квітня 2022
    28 квітня 2022 року, з нагоди відзначення Всесвітнього дня охорони праці, Дніпропетровська обласна організація харчової промисловості профспілок працівників АПК України (голова – Світлана Тіницька) спільно з відділом нагляду у АПК, СКС та на об'єктах ЖКГ у м. Дніпро управління гірничого нагляду...
  • photo З Днем охорони праці!
    28 квітня 2022
    Сьогоднішнє свято має світові масштаби: ми святкуємо Всесвітній день охорони праці. В офісі та на виробництві, у будь-якій сфері ми прагнемо до того, щоб працювати було безпечно
  • photo Дійте спільно для створення позитивної культури безпеки та здоров'я
    27 квітня 2022
    Віртуальна дискусія високого рівня про спільні дії щодо формування позитивної культури безпеки та здоров'я
    Приєднуйтесь до МОП для участі у віртуальній дискусії високого рівня, під час якої буде розглянуто тему участі та соціального діалогу для створення превентивної культури безпеки та здоров'я.
  • photo 26 квітня ? День Чорнобильської трагедії, Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф
    26 квітня 2022
    У цей день у 1986 р. на Чорнобильській атомній електростанції стався вибух, який спричинив соціально-екологічну катастрофу глобальних масштабів.