background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Засідання президії Київської обласної профспілки працівників АПК

 Відбулося засідання Президії Київської обласної профспілки працівників АПК від 10.03.2017 року. Президія Київської обласної профспілки працівників АПК ПОСТАНОВЛЯЄ : 1.Статистичний звіт за 2016 рік затвердити.; 2.Доповідну записку «Про статистичний звіт Київської обласної профспілки працівників АПК за 2016 рік» взяти до відома.; 3. Виборним органом всіх рівнів посилити роботу з мотивації та збереження профспілкового членства, створення та відновлення профспілкових організацій  на підприємствах в установах та організаціях галузі АПК.; 4. Контроль за виконанням постанови покласти на голову Київської обласної профспілки працівників АПК Хвостікова В.М.

До порядку денного входили питання : 1.Про створення СПО профспілок у системі агропромислового комплексу, відкрив розширену президію  голова  ЦК Профспілки працівників АПК України Сопелкін І.С., де висвітлив поточну ситуацію та дії профспілки в умовах політичної та соціально-економічної кризи , та про процес створення СПО профспілок агропромислового комплексу.;  2.Про статистичні дані профспілкового членства обласної профспілки за 2016 рік, де президія проаналізувала стан справ та запропонувала шляхи реалізації підвищення профспілкового членства . Доповідач Хвостіков В.М., голови райкомів профспілки.; 3. Про виконання бюджету профспілки працівників АПК за 2016 рік та затвердження бюджету і кошторису обласної організації на 2017 рік, де було запропоновано районним комітетом підвищити відсотки відрахувань за 2016 рік та поетапно збільшити відрахування від загальних надходжень у 2017 році. Доповідач Булах О.Н.;  4. Про затвердження плану роботи молодіжної ради Київської обласної профспілки працівників АПК, де  голова Молодіжної ради Київської обласної Профспілки працівників АПК Негур А.О. презентувала план МР на поточний рік, обгрунтувала  перспективу розвитку та навчання молодих профспілкових лідерів, розширення кадрового резерву  та популяризацію Профспілки , як такої.

Члени засідання одностайно підтримали колег із НМЦ Федерації профспілкових організацій Чернігівської області та висловили рішучий протест проти позиції Фонду державного майна України , які намагаються примусово виселити на вулицю Чернігівський НМЦ Профспілок.