background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Робота профкому ПрАТ«Оболонь» оцінена позитивно

Звітна конференція первинної профспілкової організації ПраТ «Оболонь» заслухала звіт голови профкому Наталі Литвиненко і  дала високу оцінку цій діяльності.

У конференції взяли участь Голова Профспілки працівників АПК Ігор Сопелкін і заступник голови Київському міському  Профспілки Сергій Герус.

Голова Профспілки І.Сопелкін проінформував делегатів конференції про результати соціального діалогу з МінАПК та роботодавцями, новаціях укладених галузевих угод, про роботу із створення тристоронньої-соціально-економічної ради в сфері АПК. Лідер Профспілки висловив вдячність керівництву підприємства за високі стандарти праці, ефективний соціальний діалог з профспілковим комітетом.

Сергій Герус закликав профактив «Оболоні» згуртуватись для подолання тих негативів, що виникають під час пенсійної і трудової реформ. Він також наголосив, що лише солідарно нам вдається захищати трудові і соціальні права і приклад з відміною абонплати за газ під об’єднаним тиском профспілок є тому яскравим підтвердженням.

Голова Наглядової ради, директор з управління персоналом Блощаневич Сергій Михайлович провів дружню зустріч Головою Профспілки Ігорем Сергійовичем Сопелкіним, під час якої були обговоренні актуальні питання підприємства і загальна соціально-економічна ситуація, а також  намічені вектори подальшої співпраці з Профспілкою в т.ч. у питаннях функціонування підприємства..