background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Чужому навчайся і своїм ділись

Стало традицією Київської Ради профспілки працівників харчової та переробної промисловості щорічно проводити виїзні семінари-навчання в різних областях України, проводити зустрічі з колегами та профактивом, знайомитись з підприємствами, обмінюватись досвідом профспілкової роботи

Ось і в цьому році ми провели семінар-навчання в м.Чернігові на базі навчально-методичного центру, зустрілись з профактивом, відвідали молокозавод, пивзавод, макаронну фабрику.

Особливо нас цікавило  відношенням керівництва цих підприємств до охорони праці, до вирішення соціальних питань та практика  співпраці з профспілками.

Спілкування з профактивом надало можливість ефективно обмінятись позитивним досвідом роботи і застерегти колег від негараздів при розв’язанні гострих соціально-трудових проблем. Ми змогли ближче познайомитись один з одним, пізнати щось нове і ще більше згуртуватись.

Вдалося викроїти час і на відвідування і чудових історичних місць в м. Чернігові та Батурині.

Учасники семінару висловлюють щиру вдячність голові Чернігівського обкому профспілки АПК Володимиру Вороху, головам профкомів підприємств, які організували нам відвідування переробних підприємств.

Окрема подяка Тетяні Осадчій директору «Навчально-методичного центру» Федерації профспілкових організацій Чернігівської області за високий рівень організації навчання та відпочинку профактиву

 

Галина КАРНАТОВА

Голова Київської Ради профспілки працівників харчової та переробної промисловості