background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

ІІІ міські спортивні змагання серед первинних профспілкових організацій працівників АПК

Херсонська обласна профспілкова організація працівників агропромислового комплексу 10 червня 2017 року на водноспортивній базі обласного центру    “ІНВАСПОРТ”,  3-ій  затон р. Дніпро,  провела «ІІІ міські спортивні змагання серед первинних профспілкових організацій працівників АПК» - серед збірних команд  підприємств, організацій, установ АПК Херсонської області, мешканців та працівників міста.

У змаганнях взяли участь команди профспілкових організацій: ПрАТ «Херсонського хлібокомбінату», «Викладачів Херсонського державного аграрного університету», ПАТ «ДМК Таврії». Змагання включали такі види спорту: міні футбол, волейбол, теніс настільний, дартс, перетягування канату.

Всі команди були сповнені бойовим духом, але атмосфера заходу була дружня. Для кожної з команд організатори приготували нагороди за першість, по видам спорту, та дипломи учасників «ІІІ міських спортивних змагань серед первинних профспілкових організацій працівників АПК».

Боротьба була запекла, особливо з перетягування канату. Важко словами передати ті емоції, якими було переповнене повітря навколо команд і вболівальників!

За результатами змагань, лідером вийшла команда первинної профспілкової організації ПАТ «ДМК Таврія», яка виборола першість у змаганнях з футболу, настільного тенісу, дартсу та перетягуванні канату. Наступна команда «Викладачів Херсонського державного аграрного університету », яка здобула першість у волейболі.

Хочеться відмітити, що всі команди найкращі, адже головне – це бути хорошими людьми, доброзичливими, чесними, толерантними, якими і є члени нашої Профспілки!

Окрема подяка Херсонському державному аграрному університету за підтримку у проведенні заходу, за прекрасну, кваліфіковану, неупереджену суддівську колегію, з колективу викладачів-спортсменів  ВНЗ ХДАУ!

Багато є чому вчитись, але проведення таких заходів – необхідне, адже це не лише активний відпочинок, це змога спілкування, обговорення важливих питань профспілкового життя в широкому колі учасників.

Усім фізкульт-привіт з Херсонщини! Приєднуйтесь.

Тетяна Кулішова зав.орг.відділ ХОПОП АПК