background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Робоча зустріч голови первинки ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед» з лідером Профспілки працівників АПК

Обговоренню ситуації зі станом ініційованих первинкою колективних переговорів з укладення колдоговору, а також дотриманню на ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед» законів України та конвенцій Міжнародної організації праці щодо основоположних прав на об’єднання та ведення колективних переговорів була присвячена робоча зустріч Голови Профспілки працівників АПК Ігоря Сопелкіна та голови первинної профспілкової організації Компанії Сергія Рудницького.

Профспілкові лідери узгодили тактику і стратегію дій для повноцінної реалізації національного законодавства і міжнародного права на колективні переговори та безперешкодну профспілкову діяльність.

13 липня має відбутись друга спроба розпочати колективні переговори з укладання колективного договору Компанії. Беручи до уваги протиправний зрив переговорів, які відповідно до Закону мали відбутися 3 липня, та прагнучи упередити колективний трудовий конфлікт Первинна профспілкова організація запросила прибути на початок переговорів представників Національної служби посередництва і примирення.

На прохання первинки до складу профспілкової переговорної команди делеговано заступника Голови Профспілки працівників АПК Сергія Кондрюка