background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

«Дніпро» розкриває свої обійми дітям

Цього року в оздоровчому центрі «Дніпро» Київської області разом з дітьми столиці та області відпочивають діти з зони АТО, зокрема з Волновахи, Вугледара, Попасної. Протягом літнього сезону в оздоровчому центрі очікують на чотириста дітлахів зі  Сходу України.

В «Дніпрі» створені всі умови для літнього оздоровлення. Це і якісне 5-ти разове харчування, і «кисневі коктейлі», і «Соляна кімната».

За здоров’ям дітей слідкують досвідчені медичні працівники, працює масажний кабінет.

Новаторський, науковий підхід до організації дитячого оздоровлення вирізняє цей заклад, яким майже 10 років керує Людмила Латиш. Вона  і вихователів і педагогів підбирає ініціативних, небайдужих, творчих.

Залучені до організації та проведення відпочинку28 волонтерів з США, Англії, Канади, Фінляндії, які працюють по програмі «Go Camp».

Велика увага приділяється спортивним змаганням, зокрема з настільного тенісу та футболу.

Працюють гуртки живопису «Умілі руки», туризму, англійської мови.

Проводяться конкурси кліпів, «міс» та «містер» «Дніпро», малюнки на асфальті, веселі дискотеки та інше.

Всі ці заходи не залишають дітям місця для нудьги.

Відпочивши хоч раз у ДОЦ «Дніпро» діти повертаються до нього знову і знову.

Київська обласна організація профспілки працівників харчової та переробної промисловості опікується діяльністю ДОЦ «Дніпро», надає всіляку допомогу, а також регулярно закуповує та здешевлює путівки для дітлахів працівників галузі.

Голова облорганізації Профспілки Галина Карнатова  тримає на особистому контролі життя цього центру і бере участь у всіх важливих заходах «Дніпра».