background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Корделівський комбікормовий завод зайняв перше місце у Всеукраїнському конкурсі на кращий колективний договір

 

6 квітня  2017 року на засіданні президії Вінницької  обласної профспілкової організації працівників АПК підбили підсумки обласного конкурсу на кращий колективний договір серед підприємств і організацій агропромислового комплексу за 2016 рік.

Переможцем конкурсу було визнано ПРАТ «Корделівський обласний міжгосподарський комбікормовий завод» Калинівського району (директор-Данилевич Олександр Степанович, голова первинної профспілкової організації - Чуйко Владислав Васильович).

Підприємство нагородили  Почесною грамотою обласної профспілкової організації працівників АПК та грошовою виплатою в сумі 200 гривень і направили матеріали на переможця обласного конкурсу до Центрального комітету профспілки працівників АПК України для участі у Всеукраїнському конкурсі.

Днями на адресу профспілки аграріїв Вінниччини надійшла Почесна грамота профспілки працівників АПК України, згідно якої «Корделівський обласний міжгосподарський комбікормовий завод» нагороджений за перше місце у Всеукраїнському конкурсі на кращий колективний договір серед підприємств сільського господарства із чисельністю працюючих від 51до 100 осіб.

Вітаємо переможців.