background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

ІГНОР Кока-Колою Служби посередництва і примирення??!!

 

Вже більше місяця на контролі Відділення НСПП знаходиться стан соціально-трудових відносин на ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед» через ухилення керівництва цього Підприємства від початку ініційованих Профспілкою колективних переговорів з укладання колективного договору на новий термін.

Керівник Відділення Даніїл Коцупал 13 липня особисто переконався як на ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед» нехтують законними правами Профспілки та ігнорують  представника Національної служби посередництва та примирення.

З метою зниження напруженості та упередження колективного трудового конфлікту на ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед» Відділення НСПП скликало на 2 серпня 2017 року спільну нараду представників адміністрації Підприємства і представників Первинної профспілкової організації Підприємства.

 

Профспілкова сторона на цю нараду прибула у поважному представництві

-       Голова Профспілки працівників агропромислового комплексу України І.Сопелкін;

-       заступник Голови Профспілки працівників агропромислового комплексу України С.Кондрюк;

-       Голова Первинної профспілкової організації ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед» С.Рудницький;

-       заступник Голови Первинної профспілкової організації ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед» В. Богач;

-       юрист уповноважений Профспілкою працівників агропромислового комплексу України Г.Сандул.

Відділення Національної служби посередництва і примирення в м.Києві і Київській області представляли .

-       заступник начальника відділення НСПП в місті Києві та Київській області – завідувач сектора правового забезпечення – Н.Солодка;

-       завідувач сектора аналітично-інформаційної роботи та прогнозування: К.Креніда.

Однак представники адміністрації ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед»  на нараду не прибули.

     Замість сприяння нормалізації соціально-трудових відносин на ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед» стався новий виток загострення через зрив  представниками адміністрації цього Підприємства спільної наради, що була скликана Службою посередництва і примирення..

Представники Профспілки розцінюють неявку представників Підприємства як ухилення від процедур запобігання колективному трудовому конфлікту та просять Службу надати цьому факту правову оцінку й вжити додаткових заходів для відновлення на Підприємстві основоположного права на ведення колективних переговорів.

 

Щоб не втрачати драго цінний час профспілкові обговорили з представниками Відділення НСПП права і обов’язків сторін колективних переговорів та отримали фахову консультацію щодо правового підґрунтя та механізмів запобігання колективних трудових конфліктів, а також з’ясували нюанси законної процедури всіх етапів забезпечення трудових прав працівників .