background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Профспілка аграріїв Вінниччини підбила підсумки оздоровлення і відпочинку дітей та підлітків влітку 2017 року

Оздоровлення членів Профспілки та їх дітей є одним з пріоритетних напрямків діяльності обласної профспілкової організації. Це було відзначено на засіданні президії профспілки аграріїв Вінниччини при розгляді питання «Про підсумки оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2017 року».

Інформуючи членів президії з цього питання голова Вінницької обласної профспілкової організації працівників агропромислового комплексу Степан Нешик зазначив, що, як і щорічно, ця робота була спланована і проведена завчасно. Готуючись до оздоровчої кампанії 2017 року Вінницька обласна профспілкова організація працівників агропромислового комплексу  провела відповідну організаторську роботу. Питання оздоровлення обговорені на засіданнях президій обласної та районних організацій профспілки, прийняті відповідні рішення .

В оздоровницях проведено необхідні ремонти, обладнано їдальні, спортивні майданчики, поліпшено благоустрій територій та місць купання.

В оздоровчих закладах зміцнили своє здоров’я протягом літніх канікул 512 дітей.

Загальна сума коштів спрямованих на оздоровлення дітей склала 1 млн. 761 тис. грн. Зокрема, кошти господарських суб’єктів слали 859 тис. грн., профспілкові кошти – 466,6 тис. грн., спонсорів та благодійних структур-145,8 тис. грн., батьківська доплата- 290 тис. грн.  

Найбільш активну участь в організації оздоровлення та відпочинку дітей, за словами Степана Нешик, здійснювали ДП «Гайсинський спиртовий завод», ПРАТ «Вінницька кондитерська фабрика», ПРАТ «Козятинський м’ясокомбінат», ТОВ «Вінницький КХП-2», ТОВ «Хмільницьке» агропромхолдингу «Астарта-Київ» с. Жданівка Хмільницького району Вінницької області, ПРАТ «Вінницький олійножировий комбінат».

Члени президії одноголосно ухвалили постанову, згідно якої за активне сприяння в організації оздоровчої кампанії вирішили  представити до нагородження Почесною грамотою ФПО в номінації «Батьківська турбота»:

-Лапатіна Вадима Володимировича-директора ДП «Гайсинський спиртовий завод»;

-Максимову Тетяну Володимирівну- голову первинної профспілкової організації ПРАТ «Вінницька кондитерська фабрика»;

-Бридько Ольгу Яківну- голову первинної профспілкової організації ПРАТ «Козятинський м’ясокомбінат»;

-Мукомел Тамару Мефодіївну - голову первинної профспілкової організації ТОВ «Вінницький КХП-2».

Також вирішили вийти з клопотанням до ЦК профспілки працівників АПК України про нагородження Почесними грамотами ФПУ у номінації «Батьківська турбота» за вагомий особистий внесок в організацію дитячої оздоровчої кампанії влітку 2017 року:

-Зікрань Михайла Михайловича – голову правління ПРАТ «Козятинський м’ясокомбінат;

-Лозінського Івана Кайтановича- голову первинної профспілкової організації ТОВ «Хмільницьке» агропромхолдингу «Астарта-Київ» с. Жданівка Хмільницького району Вінницької області;

-Чаленка Дмитра Андрійовича-голову правління ПРАТ «Вінницький олійножировий комбінат».

Профспілка аграріїв Вінниччини висловлює  подяку  усім підприємствам та профспілковим  організаціям   за  активну  участь в оздоровленні  дітей влітку  2017 року.