background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

З Професійним святом!

 

З  Професійним  святом!

 

ШАНОВНІ КОЛЕГИ, ДРУЗІ ТА ОДНОДУМЦІ щиро вітаємо Вас з професійним святом –           Днем працівників  сільського  господарства !

 

Впевнений, що завдяки Вашій самовідданій праці та професіоналізму, застосуванню передових сучасних технологій  галузь і надалі буде розвиватися задля підвищення здоров”я, процвітання та добробуту громадян України.

 

Нехай Вас не залишає почуття гордості за обрану професію, хай Ваші неспокійні серця, енергія і наполегливість, стійкість і витримка, високий професіоналізм і надалі б удуть взірцем служіння обраній професії, щоб слова “вітчизняний працівник  сільського  господарства” звучали гордо і з повагою.

 

В час найсерйозніших випробувань для нашої держави саме від нашої єдності, послідовності  і  принциповості в значній мірі залежить якою буде наша  держава,  як  житимуть  в  ній  наші  діти, онуки й правнуки.

 

Зичимо Вам та Вашим родинам міцного здоров”я, особистого щастя, достатку, творчої наснаги, успіхів у дійсненні мрій і задумів, спрямованих на захист працівників галузі та всієї України.

 

З шаною та повагою                  Василь Бабалюк Голова Чернівецької обласної Ради профспілки працівників харчової та переробної промисловості м.Чернівці 2017 рік