background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат» святкував 30-ти річчя структурного підрозділу 2 цеху

Скільки приємностей було у цьому році! І радує, що вони продовжуються!

27 грудня ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат» святкували 30-ти річчя структурного підрозділу 2 цеху!

Чимало теплих слів лунало на адресу дружнього колективу підприємства від голови правління Сергія Борисовича Дурова, від голови профспілкового комітету Миронової Ганни Василівни та представників адміністрації хлібокомбінату.

До святкування цієї важливої дати долучилась і Херсонська обласна профспілкова організація працівників АПК. Голова обласної організації Наталя Михайлівна Харєва привітала колектив з серйозним ювілеєм, побажала наснаги у роботі, подякувала трудівникам за їх нелегку, творчу працю. Ще одним сюрпризом стало вручення Почесної грамоти Федерації профспілок України Дурову Сергію Борисовичу за підтримку у проведенні дитячого оздоровлення дітей працівників підприємства влітку 2017 року.

Нам випала чудова нагода – екскурсія цехом, де можна було поринути у процес народження хліба. Особливий захват викликала нова лінія по виробництву круасанів, яку було урочисто відкрито у серпні цього року. Варто зазначити, що лінія обладнана за «останнім словом» техніки! Все обладнання німецького виробника, не побоїмося зазначити – краще на Півдні нашої країни. Впровадження нових технологій та покращення умов праці – головний пріоритет роботи підприємства.

Чимало подарунків було вручено працівникам з нагоди наступаючих Новорічних свят, але особливу радість викликав спільний подарунок від адміністрації підприємства та профкому – новенький кулер для працівників цеху! 

У своїй промові Сергій Борисович відзначив, що найголовніше для трудівників – здоров’я та настрій з яким вони приходять на робоче місце і творять шедеври хлібопекарської майстерності. Дійсно, хочеться побажати, аби всі роботодавці не забували про таку, здавалося б, просту, але важливу істину.

Бажаємо усім здоровя, миру і процвітання на многая літа!

 Херсонська обласна профспілкова організація працівників АПК