background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Стартап «Місто професій».

      Стартап «Місто професій» пройшов на базі  ПТУ №74 Васильківського району Дніпропетровської області.

25 квітня на базі ПТУ№74 відбувся професійний стартап «Місто професій». Захід відвідали виконуюча обов’язки голови Васильківської райдержадміністрації Алла Миколаївна Середіна, заступник голови райдержадміністрації Людмила Анатоліївна Голєва, голова районної профспілки працівників АПК Васильківського району Микола Миколайович Бондар, учні та педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти району.

Навчальний заклад, як завжди, гостинно прийняв відвідувачів. В фойє до уваги гостей була представлена традиційна медова виставка, шоколадний фонтан, різноманітні смаколики. Поряд проходив майстер-клас карвінгу з фруктів та овочів, майстри виробничого навчання з професії «Кухар, кондитер» випікали різнокольорові млинці.

Екскурсія по навчальному закладу була організована у формі захоплюючого КВЕСТУ. Виконуючи різноманітні завдання, учні мали можливість ближче познайомитися з навчально-матеріальною базою ПТУ, відвідати гуртожиток, спорткомплекс, їдальню, автодром. Особливе захоплення у дітей викликав міні-зоопарк. Діставшись до фінішної границі, учасники відвідали святковий концерт.

Учні, які вже визначилися з вибором майбутньої професії, написали заяви для вступу до Професійно-технічного училища №74 в 2018-2019 навчальному році.