background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

IV міські спортивні змагання серед первинок Херсонської обласної профорганізації працівників АПК

Вже доброю традицією Херсонської обласної профспілкової організації працівників агропромислового комплексу стало проведення спортивних змагань серед своїх первинок міста і області. 9 червня, на водноспортивній базі Херсонського державного аграрного університету «Колос» відбулись вже четверті спортивні змагання.

За першість цього року змагались 5 команд:

-         Інституту зрошуваного землеробства НААН України;

-         Викладачів Херсонського державного університету;

-         Дому марочних коньяків «Таврія»;

-         Херсонського обласного управління водних ресурсів;

-         Херсонського хлібокомбінату.

Змагались на загальнокомандну першість у таких видах спорту: міні-футбол, волейбол, дартс, гра у шашки, перетягування канату.

Варто відмітити, що цього року на спортивні змагання завітало чимало почесних гостей, які підтримували та надихали спортсменів!

Урочисте відкриття розпочала Голова обласної Профспілки Наталя Михайлівна Харєва, яка побажала успіхів кожній команді, та наголосила, що палко вболіває за кожну команду та кожного гравця.

Також привітати учасників завітав Голова Херсонської обласної міжгалузевої ради профспілок Добровольський Анатолій Миколайович, який зауважив дуже теплу та дружню атмосферу серед учасників, попри бойовий настрій команд перед змаганнями.

Підтримати команди своїх колективів завітали: Андрієнко Ігор Олегович – Начальник Херсонського обласного управління водних ресурсів, разом з колегами Шукрута Олександром – Начальником Чаплинського УВГ та Антоном Жуковим – Начальником Новотроїцького УВГ; Марковський Андрій Владиславович – заступник голови правління ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат», який, до речі, виступав капітаном футбольної команди; Киркопуло Тетяна Леонідівна – керівник департаменту з якості Дому марочних коньяків «Таврія».

Перемогу цього року здобула команда первинної профспілкової організації «Викладачів ХДАУ»,

друге місце здобули «Інститут зрошуваного землеробства»,

третє – «Дім марочних коньяків «Таврія».

Всі п’ять команд отримали подяки від Херсонської обласної профспілкової організації працівників АПК та призи за участь.

Завершилась ця грандіозна подія дружньою вечерею за спільним столом. Не обійшлось без сюрпризів – колектив водноспортивної бази «Колос» презентували учасникам та гостям свою фірмову юшку, зварену на вогнищі!

Учасники, гості та організатори залишились у захваті від «IV міських спортивних змагань серед первинних профспілкових організацій Херсонської обласної профспілкової організації працівників АПК», та з нетерпінням чекають наступного року!