background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

СИНЕРГІЯ ВЗАЄМОДІЇ

 

14 червня у малій залі засідань Приморської районної ради відбулася президія Запорізької обласної профспілкової організації працівників агропромислового комплексу.

 

У порядку денному налічувалося 3 питання:

- про роботу виборних органів Приморської районної організації профспілки працівників АПК щодо захисту трудових, соціальних прав та інтересів найманих працівників (доповідала голова Приморського райкома профспілки Кислова Н.В.);

- про план основних заходів на 2-е півріччя 2018 року  та про проведення обласного конкурсу на кращу організацію збирання врожаю ранніх зернових культур в 2018 році (доповідачем з даних питань була голова обкому профспілки Отращенко Л.Г.)

.

 

На президію були запрошені голова Приморської районної ради Ніколенко О.В., голова постійної депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку та бюджету Онишко О.В., голова постійної депутатської комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та охорони навколишнього середовища Попелешко І.П.

Звернувшись до присутніх, голова Приморської районної ради зазначив: «У Приморському районі складається активна та конструктивна робота сільськогосподарських підприємств з районною профспілкою АПК, с/г підприємства завжди мають підтримку з боку профспілки. Тенденція останніх років свідчить про професійну і злагоджену роботу профспілки, майже всі аграрні підприємства району є членами профспілки. В свою чергу, районною радою кожен рік приймається Програма матеріального стимулювання працівників сільського господарства району, за якою у кінці року нагороджуються кращі працівники сільського господарства».

З планом основних заходів на 2-е півріччя 2018 року та проведенням обласного конкурсу на кращу організацію збирання врожаю ранніх зернових культур в 2018 році усіх присутніх ознайомила голова обкому профспілки Отращенко Л.Г.