background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

ПРОФЛІДЕРА ПОНОВЛЕНО на РОБОТІ !!!

Суд 30 липня 2018 року  поставив крапку в питанні незаконного звільнення з роботи голови первинної профспілкової організації ТОВ «Галичина-Захід» Віталія МАЛИШКІНА.

 

Після після п’ятимісячного судового розгляду, суд ухвалив рішення визнати незаконними та скасувати накази адміністрації про притягнення Віталія МАЛИШКІНА до дисциплінарної відповідальності та його звільнення з посади водія, відновити профспілкового лідера на роботі з 29 січня 2018 року і виплатити йому середній заробіток за час вимушеного прогулу за період з 29 січня по 30 липня 2018 року.

   Яскравим прикладом результативності профспілкової солідарності стало  відновлення профспілкового лідера на роботі. Тепер на порядку денному первинки повне визнання організації працівників та беззаперечного дотримання на підприємстві трудового законодавства України.

У цьому їх підтримують Профспілка працівників АПК України та Міжнародна спілка харчовиків IUF.

 

    ТОВ «Галичина-Захід» - сільськогосподарське підприємство, створене в 2006 році на гроші датських інвесторів: «Зитомір Холдинг A/С», Інвестиційного фонду для Центральної та Східної Європи (створений на основі парламентського акту, й фінансується здебільшого урядом Данії) і Північної екологічної фінансової корпорації. «Галичина-Захід» є одним з ініціаторів і засновників Асоціації свинарів України.

З цієї ж теми

http://profapk.org.ua/news/reg_ntws/2218.html