background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Спільні зобов’язання - спільна відповідальність.

 Спільні зобовязання - спільна відповідальність.

     27 листопада ц.р. відбулася конференція з підведення підсумків виконання колективного договору , прийнятого на попередній період і прийняття нового колективного договору на ТДВ «Івано-Франківський хлібокомбінат». У схваленому документі на 2018-2023 роки визначена чітка система оплати та охорони праці , премій та заохочувальних виплат, сформований вагомий соціальний пакет для працівників. Колективний договір підприємства,що укладається між роботодавцем і профспілковим комітетом, впродовж багатьох років є основним документом у врегулюванні практично всіх питань в площині трудових відносин і соціального захисту найманих працівників.

    У доповіді керівника підприємства п.Світлани Криворучко і співдоповіді голови профкому п.Ольги Балицької наведені вагомі цифри і факти виконання взаємних зобов’язань сторін від вчасно виплачуваної зарплати, всіх премій ,доплат,надання в повній мірі соціального пакету для працівників до організації культурного і спортивного дозвілля. Тільки за останній час в оновлення автопарку,придбання нових автомобілів для доставки хліба і хлібобулочних виробів,фірмових кіосків, покращення умов праці вкладено понад 1,0 млн. умовних одиниць.

     Курс на наступний період – збереження обсягів виробництва, покращення якості продукції , зменшення втрат на виробництві через виробничий і експедиційний брак. Щодо трудового потенціалу – зміцнення трудового колективу ріст заробітної плати, , сприяння розвитку ініціатив і творчих ідей, оплата навчання працівників, підвищення їх кваліфікації і отримання за бажанням другої освіти. Проект нового колективного договору  напередодні конференції широко обговорювався в цехах і структурних підрозділах підприємства. В ході конференції делегати  подали ще ряд пропозицій, які стосувалися покращення санітарно-побутових умов в окремих дільницях,оплати праці, спецодягу для фірмової торгівлі. Всі вони враховані протокольно для подальшого опрацювання керівництвом і профспілковим комітетом.