background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

«Круглий стіл «ПРАВИЛА ОХОРОНИ ПРАЦІ У СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ».

 

12 грудня 2018 року Куйбишевська районна організація профспілки працівників АПК провела для керівників, інженерів з охорони праці сільськогосподарських підприємств, голів профспілкових комітетів «Круглий стіл «ПРАВИЛА ОХОРОНИ ПРАЦІ У СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ».

 

 

 

 

 

В заході взяли участь страховий експерт з охорони праці Більмацького відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області Марюхо Л.О. та головний спеціаліст сектору з питань праці та зайнятості Управління праці та соціального захисту Більмацької РДА Семеняка О.В.

 

Голова райкому профспілки  – Дворецька Л.В. доповіла про досягнення району в сільському господарстві  по підсумкам роботи за рік та про нагородження кращих працівників галузі з нагоди дня працівників сільського господарства.

Страховий експерт Марюха Л.О. розповів про нові правила охорони праці у сільськогосподарському виробництві, затвердженні Наказом Міністерства соціальної політики №1240 від 29.08.2018, що вступили в дію з 12.10.2018 року.

Головний спеціаліст сектору з питань праці та зайнятості Семеняка О.В. та страховий експерт Марюха Л.О. на закінчення підвели підсумки стану охорони праці за 11 місяців 2018 року на підприємствах Більмацького району.

 

  Дворецька Л.В. та Марюха Л.О. відповіли на численні питання присутніх. Після живої дискусії та обміну думками, запрошені отримали на електронних носіях всю необхідну інформацію, що стосується правил охорони праці в с/г, пам’ятки для роботодавців з охорони праці.