background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Проведення семінару

 

  Дніпропетровська обласна організація харчової промисловості профспілок працівників АПК України 21 лютого 2019р. провела семінар для голів, бухгалтерів і скарбників  первинних профспілкових організацій. 

Відкриваючи семінар, голова обласної профспілкової організації С.Тіницька відзначила важливість навчання профактиву та висвітила актуальні  питання організації профспілкової роботи і  особливості ведення статутної діяльності та подання звітності в первинних профспілкових організаціях.

       Про норми і  відповідальність за порушення Трудового Заканодавства розповіла  І.Ільченко зав.відділом обласної профспілкової організації. 

      Разом з  Н.Вовк – директором Дніпропетровського філіалу редакції журналу «Вісник», розглянуті новини в законодавстві в 2019 році, актуальні питання Податкового кодексу України та особливості оподаткування в профспілкових організаціях.

     Підводячи  підсумки, учасники  семінару відзначили актуальність і необхідність проведення таких заходів з навчання і  обговорення актуальних питань ведення профспілкової роботи.