background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Новини з Черкащини!

 

                26 березня 2019 року відбулося розширене засідання виконавчого комітету Черкаської обласної профспілкової організації працівників агропромислового комплексу. Були присутні голови районних профспілкових організацій, первинних профспілкових організацій міста Черкаси.

        Розглянуті питання виконання бюджету обласної Профспілки працівників АПК  за 2018 рік, затвердження статистичного звіту, стан проведення звітно-виборної кампанії в первинних профспілкових організаціях області. Голова обласної Профспілки працівників АПК Марина Горлач розповіла про питання, які розглядалися на  засіданні президії Центрального комітету Профспілки працівників АПК, що відбулося 21 березня 2019 року. Особливо було наголошено про відзначення Тижня охорони праці в останню неділю квітня та Дня праці 1 травня.

       На засідання виконавчого комітету був запрошений технічний інспектор з охорони праці Федерації Профспілок Черкаської області Сергій Калюжний, який проінформував про стан охорони праці в агропромисловому комплексі області за 2018 рік, навів приклади нещасних випадків на підприємствах аграрної галузі, що сталися у минулому році.

       Також були обговорені проблемні питання стосовно створення первинних профспілкових організацій на підприємствах аграрної галузі області.

       Наприкінці засідання колеги поздоровили голову Маньківської районної профспілкової організації працівників АПК Солов’єнко Валентину Яківну з недавнім 65-річним ювілеєм. Марина Горлач вручила відзнаку Профспілки працівників агропромислового комплексу «Ветеран Профспілки» за багаторічну сумлінну працю Валентини Яківни на профспілковій ниві по захисту соціально-трудових інтересів працівників агропромислового комплексу району. Також були вручені грамоти від Федерації Профспілок Черкаської області та обласної Профспілки працівників агропромислового комплексу.