background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

У здоровому тілі – здоровий профспілковий дух!

 

8 червня на Трухановому острові більш ніж 250 спілчан Київської міської профспілки працівників АПК змагались між собою у вправності та майстерності у 8 видах спорту: стрільба з луку, пляжний волейбол, концепт-2 (тренажер з академічної греблі), хокеїст, літаюча тарілка, скакалка, стрибки в мішках, баскетбольний снайпер. Переможці отримали відповідні дипломи та грошові винагороди. Також не забули і про дітей, з якими працювали аніматори.

Представники 17 організацій: Мінагрополітики, КМЗ «Олком», ПрАТ ККФ «Рошен», ПрАТ «Росинка», ПрАТ «Карлсберг Україна», Центральної фіто-санітарної лабораторії, Об?єднання ветмедицини в м.Києві, НАК «Украгролізинг», ДП «Чайка», Інституту аграрної економіки, Інституту продовольчих ресурсів, Інституту захисту рослин, Інституту бджільництва, Інституту агроекології, Державної продовольчо-зернової корпорації, ДО «Комбінат Прогрес», Вищого профтехучилища харчових технологій та дизайну взяли участь у даному заході. Загалом свято було сповнене позитивним настроєм та духом спортивного суперництва.

Київська міська профспілка працівників АПК і в подальшому буде організовувати масові культурно-спортивні заходи задля забезпечення активного життя наших спілчан