background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Нові знання для нових звершень

    6-7 червня 2019 року в селі Пухівка (Київська область) за підтримки Міжнародної спілки працівників харчової та тютюнової промисловості, сільського господарства, ресторанного та готельного обслуговування, громадського харчування та суміжних галузей (IUF) первинна профспілкова організація ІП "Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед" провела семінар для своїх членів, участь в якому взяли 15 членів профспілки.

     В перший день роботи семінару його учасники розглянули сутність профспілки та її завдання, а також можливості для працівників-членів профспілки. Обговорили питання організації та проведення профспілкових кампаній та дії профспілкової організації та працівників щодо організації колективного трудового спору. Під час рольової гри учасники семінару навчалися залучати працівників до профспілки та до заходів, які проводить профспілкова організація. Також учасники семінару отримали практичні навички щодо своїх дій у разі тиску на працівників з боку адміністрації.

   По закінченню першого дня роботи члени профспілкової організації в неформальній обстановці обговорили ще безліч актуальних питань. 

    В другий день роботи учасники семінару обговорили основні виклики, що стоять перед працівниками та профспілковою організацією, а також можливі дії щодо їх подолання.   Насамкінець, були напрацьовані пропозиції до плану роботу щодо посилення профспілкової організації.

   В семінарі взяли участь координатор IUF Дмитро Степанюк та юрист громадської організації "Трудові ініціативи" Георгій Сандул.