background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Вітаємо БУРЛАКУ Надію Маркіянівну!

 Вітаємо БУРЛАКУ Надію Маркіянівну з приводу обрання Головою Івано-Франківської обласної організації профспілки працівників харчової та переробної промисловості!

        17 жовтня 2019 року відбулася VII звітно-виборна конференція в Івано-Франківській обласній організації профспілки працівників харчової та переробної промисловості.

На конференції розглядався звіт роботи Івано-Франківської обласної організації профспілки працівників харчової та переробної промисловості за період з 28 жовтня 2014 року по 17 жовтня 2019 року.

        Головою Івано-Франківської обласної організації профспілки працівників харчової та переробної промисловості одноголосно обрано НАДІЮ МАРКІЯНІВНУ БУРЛАКУ.

        Центральний комітет Профспілки працівників АПК щиро вітає НАДІЮ БУРЛАКУ з обранням її Головою Івано-Франківської обласної організації профспілки працівників харчової та переробної промисловості!

       Бажаємо Вам міцного здоров'я, витримки, оптимізму і невичерпної наснаги в профспілковій роботі! Нехай Ваша життєва мудрість та лідерські здібності допомагають у роботі з людьми та для людей. Зичимо успіхів у нелегкій справі захисту людей праці, натхнення, нових творчих злетів та перемог в утвердженні гендерної рівності в Профспілці працівників АПК!

З повагою, Голова Профспілки  Світлана Самосуд.