background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Відбулась VIII звітно-виборна конференція Херсонської ОПО

 24 грудня 2019 року відбулась VIII звітно-виборна конференція Херсонської обласної профспілкової організації працівників агропромислового комплексу. Одноголосно делегатами конференції, на другий термін, обрано голову Херсонської обласної профспілкової організації працівників АПК – Харєву Наталю Михайлівну.

У роботі конференції брав участь голова Херсонської обласної міжгалузевої ради профспілок – Дабровольський А.М., який привітав учасників конференції та розповів про сьогоденні виклики, загрози, реалії профспілкового руху області та країни.

Роботу Херсонської обласної профспілкової організації працівників агропромислового комплексу за період з квітня 2015 року по грудень 2019 року визнано задовільною.

Пріоритетними завданнями Херсонської обласної профспілкової організації працівників агропромислового комплексу та організаційних ланок на наступний період вважати об’єднання зусиль профспілкових організацій, щодо недопущення падіння рівня життя та поглиблення бідності працюючих, звуження трудових та соціально-економічних прав та гарантій працівників, забезпечення гідної оплати праці та охорони праці на основі єдності і солідарності дій; брати участь у солідарних акціях протесту та мітингах, щодо відстоювання прав спілчан.

Вітаємо Наталю Михайлівну з обранням та бажаємо сил і натхнення у роботі.