background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

КОНКУРС РОБІТ З РУКОДІЛЛЯ СЕРЕД ЧЛЕНІВ ПРОФСПІЛОК М. КИЄВА

  

Вже стало доброю традицією, що профспілки міста, з нагоди святкування Міжнародного жіночого дня 8 березня, проводять творчі конкурси серед спілчан.

Для того щоб визначити найкращі, серед багаточисленних робіт, галузеві профспілкові організації та об’єднання провели відбіркові виставки-конкурси серед своїх спілчан, та надали найкращі роботи для участі у міській виставці

З 02 по 05 березня в приміщенні Київської Міськпрофради відбулася виставка-конкурс рукоділля, в якому взяли участь 120 учасників, які надали 150 вражаючих робіт, виготовлених в різноманітній техніці.

Окрім традиційних номінацій рукоділля: вишивки рушників, плетіння було запропоновано номінації: «Чоловіки для жінок», «Діти для мами та бабусі», «Валяння з вовни» та «М’яка іграшка».

Члени конкурсної комісії вирішували складне завдання, адже всі роботи виконані майстерно, з неймовірною фантазією і любов'ю. До складу комісії увійшли фахівці міського центру народної творчості та культурологічних досліджень, представники галузевих профспілок та апарату Київської міськпрофради, які визначили переможців у кожній з номінацій.

Всіх учасників виставки нагородили пам’ятними сувенірами, а переможці, чиї роботи були найдосконалішими та зайняли призові місця, отримали грошову винагороду.

Численні відвідувачі дали високу оцінку майстерності виконаних робіт та організації проведення заходу, їх вразили професіоналізм, фантазія, вміле поєднання народних традицій та сучасних уподобань.

Учасники виставки, чиї роботи були представлені висловили вдячність за можливість продемонструвати свої здобутки та натхнення для творчості.

Управління з гуманітарних питань

            Київської міськпрофради