background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Навчання за межами онлайн

Під егідою Київської обласної профспілки працівників АПК 6 - 7 серпня 2020 року відбувся дводенний навчальний семінар в рамках реалізації проєкту «Академія сучасних профспілкових лідерів» на базі Навчально-методичного центру Федерації профспілкових організацій Чернігівської області.

Програма навчального семінару була насиченою та складалась із кількох навчальних блоків, які проводили професійні профспілкові коучі. Першого дня учасникам «Академії сучасних профспілкових лідерів» Володимир Ковальчук представив лекцію на тему: «Становлення та розвиток профспілкового руху в Україні. Модернізація профспілок в умовах викликів сучасності». Далі Ірина Глушко провела тренінг на тему «Ділові комунікації та згуртованість команди. Розвиток ключових компетенцій сучасного профспілкового лідера», який дав можливість учасникам розкритись та ближче познайомитись між собою.

На завершення першого робочого дня учасники Академії мали нагоду познайомитись з учасниками Літнього табору TUT Camp 2020 та провести товариський футбольний матч, який підняв командний дух та згуртував команду.

Наступного дня була цікава та нетипова лекція на тему: «Сучасні тенденції діючого трудового законодавства. Ризики прийняття проєкту Законів про працю» та «Успішні кейси боротьби за свої трудові права. Інструменти для профспілкових лідерів по захисту прав працюючих», які провів Георгій Сандул, керівник ГО «Трудові ініціативи». Інформація, яку він висвітлив у своєму виступі викликала бурхливу зацікавленість у слухачів і вони мали чудову можливість задати безліч питань та отримати змістовні відповіді відносно юридичних питань, які виникають у профспілковій діяльності.

На завершення семінару було підведено підсумки дводенної роботи учасників семінару та визначено домашні завдання і подальшу роботу Академії сучасних профспілкових лідерів. Всі учасники отримали масу позитивних вражень від семінару та виражають величезну вдячність організаторам цього тренінгу.

Олексій Мельник,

учасник проєкту «Академія сучасних профспілкових лідерів», голова первинної профспілкової організації студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України