background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Навчання з охорони праці у Запорізькій області!

  

Міжнародна організація праці оголосила 28 квітня Всесвітнім днем охорони праці.

Девіз зазначеного заходу у 2021 році « Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – ІНВЕСТУЙМО ЗАРАЗ У СТІЙКІ СИСТЕМИ БЗР» ( безпека та здоров’я на роботі).

Протягом лютого та березня 2021 року фахівцями Головного науково-навчально-методичного центру з питань охорони праці Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного проводилось навчання керівників та посадових осіб сільськогосподарських підприємств Запорізької області. Цього року, враховуючи карантинні обмеження, навчальні заняття проводились в дистанційному режимі. До того ж, складнощів в організації навчальних груп додала активна фаза адміністративно-територіальної реформи, трансформація районних державних адміністрацій, територіальних підрозділів виконавчої влади на місцях. І тільки завдяки плідній співпраці викладачів охорони праці ТДАТУ з Запорізькою обласною профспілковою організацією працівників агропромислового комплексу( голова обкому Л.Отращенко) навчальний процес пройшов без збоїв, на високому організаційному рівні в ряді сільськогосподарських підприємств під керівництвом голів райкомів профспілки Кислової Н.В., Шелехова В.М., Дворецької Л.В.

 

Аграрії Запорізької області вступили в активну фазу сільськогосподарських робіт, володіючи інформацією щодо останніх змін у

 законодавстві з охорони праці, пожежної безпеки, електробезпеки тощо.

Голова райкому профспілки Дворецька Л.В. взяла участь у проведенні районого конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» у 2021 році, відборі кращих робіт, визначенні та нагородженні переможців і лауреатів фіналу конкурсу.