background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Доярки Бердянщини – серед переможців обласного конкурсу

 

Щороку колегія Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації й президія Запорізького обласного комітету профспілки визначають найкращих працівників агропромислового комплексу області, які за високі показники в регіональному змаганні за збільшення виробництва молока на приз імені Марії Сардак отримують обласні відзнаки та нагороди.

Традиційно серед переможців цього конкурсу є оператори машинного доїння Бердянського району, висока відповідальність і старанність яких, а також дотримання всіх вимог технології виробництва й дають одні з кращих результатів в області.

Сьогодні перший заступник голови РДА Ірина Півень, голова райкому профспілки працівників АПК Борис Будніков, головний спеціаліст відділу агропромислового розвитку РДА Віталій Бакарджиєв і керівник ДП «ЗАПОРІЖЖЯ-АГРО» Валерій Латошин завітали на молочну ферму зазначеного підприємства, де привітали переможниць обласних змагань Світлану Воробйову, Тетяну Гапочку і Наталю Балакіну та вручили їм Почесні грамоти, а також грошову винагороду від профспілки.

У своєму вітальному слові Ірина Півень зазначила, зокрема, що у досягненні вагомих результатів окремих працівників є вклад кожного члена колективу – від різноробочого до керівника підприємства, й побажали всім міцного здоров’я, мирного неба, подальших успіхів у праці.

Додамо, що переможницями обласного конкурсу на приз імені Марії Сардак за підсумками 2020 року також стали оператори машинного доїння ПСП «Приморський» (колишній Приморський район) Юлія Замкова, Тетяна Мотринець і Світлана Шакула.