background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Новини з Дніпроперовщини

 На Дніпропетровщині відбулися звітно-виборні збори первинної профспілкової організації

ДУ «Інститут зернових культур НААН України

 

        8 грудня 2021 року відбулися звітно-виборні збори первинної профспілкової організації працівників АПК Державної Установи «Інститут зернових культур НААН України».

            На збори була запрошена голова Дніпропетровської обласної профспілкової організації Смирна Галина Миколаївна.

            З змістовною звітною доповіддю виступила голова первинної профорганізації Колбасіна Тетяна Василівна.

 В звітній доповіді була широко висвітлена робота профспілкового комітету та профактивістів з питань захисту соціально-економічних інтересів працівників – членів профспілки, проблемних питань виконання колективного договору в частині виплати заробітної плати, дотримання умов режиму праці і відпочинку, відповідно діючого трудового законодавства та нагальних потреб наукової установи.

В звітній доповіді ревізійної комісії проінформовано членів профспілок щодо використання коштів профспілкового бюджету на профспілкові виплати та культмасову роботу.

В обговоренні доповідей виступаючі доповнили слушними пропозиціями щодо організації охорони праці, організації виробничого процесу та відповідальності самих працівників за безпеку на робочому місті.

 Директор інституту Черчель Владислав Юрійович у своєму виступі високо оцінив роботу  первинної профорганізації та особисто голови  Колбасіної Т.В.  Також у його виступі були окреслені шляхи подальшого удосконалення соціального партнерства в установі.

Голова обласної профорганізації Смирна Г.М. звітувала про роботу обласної профорганізації щодо боротьби профспілок проти підвищення тарифів на енергоносії та проти прийняття антисоціальних законопроектів № 5371 і №5388.

Подяки голови обласної профорганізації були вручені кращим профспілковим активістам.

Одноголосно відкритим голосуванням на новий термін головою первинної профспілкової організації була обрана Колбасіна Тетяна Василівна.

                                                           Вітаємо з обранням і бажаємо плідної роботи!

Дніпропетровська облпрофорганізація працівників АПК