background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Новини з Дніпропетровщини

 Дніпропетровська обласна організація харчової промисловості профспілок працівників АПК України

Підприємства харчової галузі з перших днів війни працюють та випускають продукцію для забезпечення потреб населення. Дніпропетровська обласна організація харчової промисловості профспілок працівників АПК України, первинні профспілкові організації, керівники підприємств (підприємства), працівники  постійно допомагають ЗСУ, теробороні, лікувальним закладам, пораненим бійцям, переселенцям і нашим ветеранам та надають фінансову, гуманітарну допомогу, допомогу продукцією, розміщують переселенців. Допомагаємо хто чим може.

        Обласна профспілкова організація за підтримки обласної воєнної адміністрації надає допомогу в вирішенні питань які виникають в умовах воєнного стану підприємствам галузі, первинним профспілковим організаціям, які входять до складу обкому, по організації роботи та змін в законодавстві.

        Сьогодні кожен з нас переживає через ситуацію, яка склалася в Україні. І як би складно не було – але життя продовжується, ми живемо  далі, треба не втрачати позитивних емоцій і будувати плани на майбутнє. Треба знайти в собі сили рухатися вперед. З обговорення питань організації життєдіяльності в умовах воєнного стану, обком  нещодавно провів круглі столи – семінари, а саме про наші переживання, емоції, як допомогти собі та іншим. За результатами проведених заходів, обласна профспілкова організація підготувала та  направила підприємствам галузі до відома та використання в роботі «Рекомендації для покращення емоційного стану та збереження психологічного здоров`я в умовах війни». Також  започаткувала конкурс дитячого малюнку «Подаруймо частинку теплоти і добра нашим захисникам» - малюнки передамо нашим захисникам на передову. Плануємо провести навчання з надання першої домедичної допомоги.

    Дякуємо за підтримку в проведенні заходів обласної профспілкової організації під час війни: відділу нагляду у АПК, СКС та на об'єктах ЖКГ у м. Дніпро управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області, Дніпропетровській обласній організації роботодавців харчової і переробної промисловості «Дніпрохарчопром».

      Дякуємо всім хто небайдужий і надає допомогу.

      Разом, допомагаючи один одному наближаємо перемогу. Тримаймося.

Слава Україні! Слава нашим захисникам!