background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Особливості ведення профспілкової діяльності під час війни - одна із тем семінару Дніпропетровської обласної організації Профспілки харчової і переробної промисловості Профспілки працівників АПК України

 

 14 липня Дніпропетровська обласна організація харчової і переробної промисловості Профспілки працівників АПК України (голова – Світлана ТІНИЦЬКА) провела семінар за участю голів та бухгалтерів первинних профспілкових організацій.

На початку заходу вшанували хвилиною мовчання всіх наших воїнів, які полягли захищаючи Україну і мирних жителів, які стали жертвами війни.

В ході семінару розглянуті і обговорені актуальні питання та особливості ведення профспілкової діяльності під час війни, оподаткування та звітність в профспілкових організаціях, зміни в законодавстві для неприбуткових організацій в умовах воєнного стану.

А також відмічено активну роботу первинних профспілкових організацій та обласної профспілкової організації з надання допомоги ЗСУ, переселенцям, лікувальним закладам. Допомагаючи один одному – наближаємо перемогу.

Дякуємо всім хто прийняв участь в семінарі. До нових зустрічей.