background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Новини регіонів

  • photo Підсумки оздоровлення працівників та їх дітей на підприємствах галузі за 8 місяців 2018р.
    25 вересня 2018
    В 2018 році підприємствами галузі оздоровлено в місцевих, заміських дитячих таборах, а також в санаторіях і пансіонатах 139 дітей та 853 працівника. Витрати на оздоровлення дітей всього склали 621,1 тис. грн., в тому числі за рахунок роботодавців – 36,2 тис. грн., за рахунок первинних профспілкових організацій – 584,9 тис. грн - Дніпропетровська облорганізація харчової промисловості профспілок працівників АПК
  • photo Про досвід роботи Куйбишевської районної організації профспілки прцівників АПК Запорізької області
    24 вересня 2018
    19 вересня 2018 року Куйбишевською районною організацією профспілки пра-цівників АПК було проведено президію, семінар.
    Голова райкому – Дворецька Л.В. запросила до участі спеціалістів: Більмацького Відділення управління Фнду соціального страхування України в Запорізькій області; Більмацької районної філії Запорізького обласного центру зайнятості; Управління соціального захисту населення Більмацької районної державної адміністрації Запорізької області
  • photo Цьогоріч у «Веселці» на Горохівщині оздоровилося 244 дитини Тут вони почувалися по-домашньому щасливими
    19 вересня 2018
    Минуло 32 роки, відколи в терешківцівському лісі відбулося урочисте відкриття дитячого табору відпочинку «Веселка».
    Від літечка до літечка «Веселка» жила в очікуванні безтурботної дітвори. Була завжди затишною, дбайливо доглянутою, багатою на чудові сюрпризи для школярів
  • photo = S O S =
    4 вересня 2018
    Крик допомоги протягом року звучить над славною землею-батьківщиною родини Симиренків, Яхненків, Гулаків-Артемовських, інших відомих і простих працьовитих людей Городищини.
  • photo ЗУСТРІЛИ ЮВІЛЕЙ нашої високоповажної колежанки Лідії СЛИНЧЕНКО
    31 серпня 2018
    47 років назад, після закінчення економічного інституту. доля закинула Лідію Миколаївну у Звенигородку і привела в райком профспілки працівників сільського господарства. І присвятила Лідія Миколаївна своє життя служінню людині праці, відстоюванню інтересів працівників полів, ферм, переробних підприємств району.
  • photo Найкращі надої – в «40 РОКІВ-АГРО» Більмацький район Запорізької області
    15 серпня 2018
    У господарстві всього 327 працівників, з яких 93 - молодь до 35 років, котрі обробляють землю та доглядають за тваринництвом, вирощують гарні врожаї, домагаються високих надоїв молока, приростів великої рогатої худоби та свиней.
  • photo * Черкаська профспілка привітала ветеринарів області
    10 серпня 2018
    У неділю 12 серпня буде відзначатися День працівників ветеринарної медицини.
    Черкаська профспілка працівників агропромислового комплексу щиро привітала працівників ветеринарії області з їх професійним святом.
  • photo БЕЗПЕКА ПРАЦІ як пріоритет профспілкової роботи
    3 серпня 2018
    В діяльності Київської обласної профспілкової організації працівників харчової та переробної промисловості питання охорони праці завжди являються пріоритетними.
    Ось і цього разу на засіданні президії розглядалось питання про роботу профкомів та адміністрації ТОВ «Призма-14» та НВК «Агро-Центр» по створенню безпечних умов праці.
  • photo ПРОФЛІДЕРА ПОНОВЛЕНО на РОБОТІ !!!
    1 серпня 2018
    Після після п’ятимісячного судового розгляду, суд ухвалив рішення визнати незаконними та скасувати накази адміністрації про притягнення Віталія МАЛИШКІНА до дисциплінарної відповідальності та його звільнення з посади водія, відновити профспілкового лідера на роботі
  • photo Маньківщина на Черкащині вітає шановного ювіляра !
    21 липня 2018
    Лінія долі у Петра Артемовича ДРАПОГУЗА почалась у селі Попівка, вишита, як у всіх нас, червоними і чорними нитками, але він завжди знаходив себе у ряду творців , новаторів, розвідників майбутнього. Його життя - яскравий приклад служіння Україні, людям і обов’язку.