background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Новини регіонів

  • photo Ловись рибка і велика, і маленька
    11 липня 2018
    Чернівецька обласна рада профспілки АПК спільно з обласною організацією ФСТ «Колос» за підтримки директора СЛАП «Сторожинецький держспецлісгосп» В.Р. Орендовича провели чемпіонат області з ловлі риби серед підприємств, організпцій, установ галузі, присвячений Дню рибалки.
  • photo Добре попрацювали, активно відпочили
    5 липня 2018
    З 27 по 30 червня Київська обласна профспілкова організація харчової та переробної промисловості провела черговий семінар-навчання профактиву з питань охорони праці, організаційно-масової та фінансової роботи в м.Моршин на базі туристичного комплексу «Мінерали кристал С».
    Відбувся важливий обмін думками про профспілкову участь у забезпеченні здорових умов праці. Не простою була і тема раціонального використання профспілкових коштів.
  • photo РАДА ФЕРМЕРІВ І ЗЕМЛЕВЛАСНИКІВ ЧЕРКАЩИНИ
    24 червня 2018
    Асоціація фермерів та землевласників Черкаської області провела засідання ради. На засіданні були запрошені Іван Точений – заступник начальника управління агропромислового розвитку обласної держадміністрації, Володимир Жаврід – начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Черкаській області, Валерія Іванникова – заступник керуючого філією АТ «Укрексімбанк» у м.Черкаси, Марина Горлач – голова обласної профспілки працівників агропромислового комплексу.
  • photo СИНЕРГІЯ ВЗАЄМОДІЇ
    16 червня 2018
    На порядку денному президії Запорізької обласної профорганізації працівників АПК: про роботу виборних органів Приморської районної організації профспілки працівників АПК щодо захисту трудових, соціальних прав та інтересів найманих працівників; про план основних заходів на 2-е півріччя 2018 року та про проведення обласного конкурсу на кращу організацію збирання врожаю ранніх зернових культур в 2018 році
  • photo IV міські спортивні змагання серед первинок Херсонської обласної профорганізації працівників АПК
    13 червня 2018
    Доброю традицією Херсонської обласної профспілкової організації працівників агропромислового комплексу стало проведення спортивних змагань серед своїх первинок міста і області.
    9 червня, на водноспортивній базі Херсонського державного аграрного університету «Колос» відбулись вже четверті спортивні змагання
  • photo Профспілкова дискусія щодо накопичувальної пенсійної системи й щодо підготовки та працевлаштування кваліфікованих кадрів для аграрного сектор
    12 червня 2018
    8 червня в стінах Подільського державного аграрно-технічного університету Київська обласна профспілка працівників агропромислового комплексу (голова Хвостіков В.М.) провела засідання Президії.
  • photo Розіграно Кубок КВН серед аграрних закладів вищої освіти України.
    11 червня 2018
    Збірна команда КВН Подільського державного аграно-технічного університету «Аграрвард» стала володарями Кубку 13-го сезону гри Аграрної ліги КВН України 2018 року серед аграрних закладів вищої освіти України!
  • photo Керівництво держави має негайно втрутитись у ситуацію, що склалась навколо ДП «Укрспирт»
    8 червня 2018
    Арешт на майно ДП «Укрспирт» та блокування рахунків підприємства, фактично може привести до втрат за рахунок неможливості витримки технології, що збільшує ризики банкрутства всього підприємства. Нараховані фінансові санкції не просто ставлять на коліна спиртову галузь, а залишають працівників підприємства фактично без роботи, заробітної плати та соціальної підтримки. Необгрунтовані та упереджені дії працівників органів Державної фіскальної служби ведуть до втрати спиртової галузі, робочих місць, призупинення надходжень до державного та місцевих бюджетів, акцизного збору тощо.
  • photo День працівників водного господарства
    7 червня 2018
    15 років поспіль у першу неділю червня країна відзначає професійне свято водників – День працівників водного господарства.
    . Щоденно кожна людина відчуває результати їхньої праці, споживаючи воду.
    Кожна галузь економіки потребує надійного водопостачання та належного функціонування водогосподарських об’єктів.
    . Робота працівників водного господарства є життєво необхідною для забезпечення населення високоякісною питною водою і для зрошення сільськогосподарських земель вологою заради високих та щедрих врожаїв.
  • photo Засідання Президії Дніпропетровської обласної організації харчової промисловості профспілок працівників АПК України
    7 червня 2018
    Дніпропетровська обласна організація харчової промисловості профспілок працівників агропромислового комплексу України 21 травня 2018р. провела засідання президії щодо розгляду та аналізу роботи обласної профспілкової організації і профспілкового активу області