background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Новини регіонів

  • photo «Веселі профспілкові старти 2018»
    4 червня 2018
    За доброю традицією, Рада Київської міської профспілки працівників агропромислового комплексу, з метою пропаганди здорового способу життя (як відомо: у здоровому тілі – сильний профспілковий дух), провела 2 червня поточного року спортивно-розважальні заходи «Веселі профспілкові старти».
  • photo На порядку денному - Питання оздоровлення дітей!
    31 травня 2018
    23 травня 2018 року Куйбишевська районна організація профспілки працівників АПК Більмацького району Запорізької області проводила президію, семінар з питання «Оздоровлення дітей, 2018».
  • photo Кращий голова первинної профспілкової організації Київської міської профспілки працівників АПК
    31 травня 2018
    30 травня на території ДП «Дитячий оздоровчий центр «Дніпро» (смт.Козин, Київська обл.) відбулось виїзне засідання Ради Київської міської профспілки працівників АПК.
    У засіданні взяли участь члени Ради, голови первинних профспілкових організацій, а також в.о. директора Департаменту забезпечення роботи Мінагрополітики – Войтович Олег Михайлович та начальник відділу з організації медичної реабілітації Правобережного відділення м.Києва Фонду соціального страхування України – Філатова Ірина Володимирівна.
  • photo Вітаємо переможців обласного конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей»
    22 травня 2018
    До Всесвітнього дня охорони праці, який в 2018р.проходив під девізом «Захищене і здорове покоління» та з нагоди відзначення 100-річчя з дня утворення технічної інспекції праці профспілок, Дніпропетровська обласна організація харчової промисловості профспілок працівників АПК України, з метою популяризації серед молодого покоління формування культури безпеки праці, провела обласний конкурс дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей» серед підприємств галузі
  • photo Вітаємо переможців футбольного турніру!
    21 травня 2018
    Дніпропетровська обласна організація харчової промисловості профспілок працівників АПК 19.05.2018р. провела обласний футбольний турнір з міні- футболу серед підприємств харчової промисловості.
  • photo Досвід роботи первинки
    20 травня 2018
    На ПАТ «Яготинський маслозавод» Київська обласна профспілкова організація працівників харчової та переробної промисловості вивчила та розглядала на засіданні президії питання «Про роботу профкому по організаційному та фінансовому зміцненню первинки, збереженню членства та роботі з молоддю».
  • photo Завдання по збереженню соціально-економічних прав членів профспілки в умовах державного реформування
    18 травня 2018
    15 травня Івано-Франківська обласна організація профспілки працівників агропромислового комплексу під головуванням Ганни Чорній провела третє виїзне засідання Ради на базі фермерського господарства «Прометей», яке очолює Орися Книшук. (Землі господарства розташовані на території Коломийського і Снятинського районів).
  • photo «НІ!» НАСТУПУ НА ПРАВА ПРОФСПІЛОК!.
    18 травня 2018
    Профспілка працівників АПК України підтримала акцію протесту профспілок проти наступу на майнові права Закарпатської обласної ради профспілок, яка відбулась 16 травня ц.р. у м. Ужгород, адже всупереч законодавству і здоровому глузду Розпорядженням Уряду будівлю Федерації профспілок Закарпатської області було передано Державній судовій адміністрації.
  • РЕЗОЛЮЦІЯ попереджувальної акції протесту профспілок Закарпаття
    18 травня 2018
  • photo Оздоровлення дітей – розпочинається !
    17 травня 2018
    Чергове засідання президії Київської обласної профспілкової організації працівників харчової та переробної промисловості в цей раз провели на базі
    Дитячого оздоровчого центру «Дніпро» смт. Козин Обухівського району, за участю всіх голів профкомів.
    Учасники засідання ознайомились з умовами проживання, харчування, організації культурно-масової та фізкультурної роботи відпочиваючих дітей.