background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Новини регіонів

  • photo Про захист трудових, соціально - економічних прав та інтересів членів профспілки в сучасних умовах
    31 березня 2018
    В умовах фінансово - економічної кризи, обмеження бюджетного фінансування, а також проведення реформ питання захисту прав спілчан на працю, її безпечні та здорові умови, гідної зарплати були одними з основних в роботі організаційних ланок всіх рівнів та їх виборних органів.
  • photo Розширене засідання Президії та засідання Чернігівського обкому профспілки працівників АПК
    30 березня 2018
  • photo Як зупинити розпад профорганізацій, як мотивувати членів профорганізацій зберегти свої профспілки
    30 березня 2018
    Найболючішим питанням залишається збереження та створення нових профспілкових організацій на підприємствах всіх форм власності.
    А там, де відсутня профспілка, і колдоговір не заключений і відсутній громадський контроль за дотриманням трудового законодавства, законодавства про охорону та оплату праці. І як наслідок - занижений або відсутній надійний соціальний захист
  • photo Coca-Cola: Звільнення профспілкового активіста всупереч КЗпроП України
    27 березня 2018
    26 березня 2018 року звільненний профспілковий активіст подав до Броварського міськрайонного суду позовну заяву про поновлення на роботі.
    Вважаємо звільнення профспілкового активіста без згоди виборного органу профспілки черговим недружнім кроком адміністрації підприємства по відношенню до колективу підприємтсва, хоча адміністрація раз по раз декларує, що "працівники є найвищою цінністю для компанії".
  • photo ПРОФСПІЛКОВА СОЛІДАРНІСТЬ на захист Віталія МАЛИШКІНА - профлідера ТОВ «Галичина-Захід»
    16 березня 2018
    Члени профспілки свинокомплексу ТОВ «Галичина-Захід» (Львівська область) передали керівництву компанії колективне звернення. У ньому вони вимагають негайно поновити на роботі голову профкому Віталія Малишкіна та налагодити конструктивний діалог з первинною профспілковою організацією.
    Профспілка і колектив будуть домагатися відновлення Віталія МАЛИШКІНА на роботі, повного визнання організації працівників, якнайшвидшого закінчення колективних переговорів та підписання колективного договору, а також беззаперечного дотримання на підприємстві законодавства України.
  • photo Чужому навчайся і своїм досвідом ділись
    14 березня 2018
    З метою інформації та поширення досвіду роботи районних організацій профспілки працівників АПК Запорізькій області, а також для мотивації профспілкового членства, обком профспілки значну увагу приділяє проведенню семінарів-нарад з профспілковим активом та фахівцями підприємств районів, де розглядаються актуальні питання сьогодення.
  • photo Відповідальність, ефективність дій, фінансова дисципліна - таку формулу досягнення успіху визначила для себе Київський обком Профспілки працівників АПК
    27 лютого 2018
    В рамках засідання Київського обласного комітету Профспілки працівників АПК члени комітету долучилися до профспілкового флешмобу і підтримали колег із Грузії, робітників цукрового заводу «Agara Sugar Company» у їх боротьбі за свої права та збереження підприємства.
  • photo Я МАЮ ПРАВО
    27 лютого 2018
    На виконання плану роботи Запорізької обласної профспілкової організації працівників АПК 22-23 лютого 2018 проведено семінар для голів районних профспілкових організацій. На семінарі обговорювався оновлений Статут професійної спілки працівників агропромислового комплексу України, розглядались питання законодавчого забезпечення трудових та соціальних гарантій працівників. Особлива увага була присвячена роботі голів профспілкових комітетів по веденню переговорів з питань укладення або внесення змін до колективних договорів підприємств.
  • photo Лютий - час старту колдоговірної кампанії і роль профспілки тут важко переоцінити.
    26 лютого 2018
    Згідно плану роботи Донецької обласної ради профспілки працівників АПК 1-2 лютого 2018 року відбувся семінар з профспілковим активом області. 25 представників 14 районів з'їхалися в с.Серебрянка Бахмутського району, щоб обговорити питання, що накопичилися, поговорити про наболіле, прийняти програму дій на ближню перспективу.
  • photo ДП "Артемсіль" спільно з Первинною профспілковою організацією продовжить судові розгляди щодо захисту своїх інтересів!
    26 лютого 2018
    12 грудня 2017 року, 9 і 15 лютого 2018 року відбулося розгляд касаційної скарги ДП "Артемсіль" у Вищому Господарському та Верховному Судах України. Суть касації - захист інтересів підприємства і колективу.
    На всі судові слухання свою думку про недопущення списання грошових коштів приїхали висловити представники колективу, члени профспілки, соледобувного підприємства, які проводили мирні акції під стінами суду.