background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Новини регіонів

  • photo Черкаські управлінці агропромислового комплексу підвищували кваліфікацію.
    13 лютого 2018
    З 7 по 9 лютого 2018 року на базі Черкаського національного університету проходили курси з підвищення кваліфікації начальників та спеціалістів управлінь агропромислового розвитку обласної та районних державних адміністрацій на тему «Ефективність функціонування та перспективи розвитку підприємств АПК».
    Курси з таким представництвом регіональних керівників АПК пройшли уперше в Черкаському національному університеті. Ініціював їх проведення начальник управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Ігор Колодка,0
  • photo Як зберегти профспілкові організації та поліпшити їхню активність?
    13 лютого 2018
    Про те, як зберегти вже існуючі профспілкові організації, поліпшити їхню активність, а також залучати нових спілчан, зацікавлено говорили учасники зустрічі профспілкових працівників аграрно-промислового комплексу Вінницької області за участі представників молодіжної та жіночої рад, президії обласної профспілкової організації галузі. Участь у заходах взяли заступник Голови Профспілки працівників АПК Світлана Самосуд, голова Жіночого комітету Профспілки АПК України, член міжнародного жіночого комітету комітету IUF Надія Бурлака.
  • photo ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат» святкував 30-ти річчя структурного підрозділу 2 цеху
    29 грудня 2017
    27 грудня ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат» святкували 30-ти річчя структурного підрозділу 2 цеху!
    Чимало теплих слів лунало на адресу дружнього колективу підприємства від голови правління Сергія Дурова, від голови профспілкового комітету Миронової Ганни та представників адміністрації хлібокомбінату.
    До святкування цієї важливої дати долучилась і Херсонська обласна профспілкова організація працівників АПК. Голова обласної організації Наталя Харєва привітала колектив з серйозним ювілеєм, побажала наснаги у роботі, подякувала трудівникам за їх нелегку, творчу працю.
  • photo Підведені підсумки обласного огляду-конкурсу на кращого профспілкового лідера-керівника первинної профспілкової організації.
    27 грудня 2017
    З нагоди проголошення 2017 року Роком первинної профспілкової організації, Дніпропетровська обласна організація харчової промисловості профспілок працівників АПК України провела обласний огляд-конкурс на кращого профспілкового лідера-керівника первинної профспілкової організації.
  • photo Вітаємо ГАРКАВУ ВАРВАРУ ВАСИЛІВНУ з нагородженням медаллю «Заслужений працівник Профспілки працівників АПК України»
    26 грудня 2017
    Черкаська обласна профспілкова організація працівників агропромислового комплексу щиро і сердечно вітає голову Уманської районної організації профспілки працівників АПК ГАРКАВУ ВАРВАРУ ВАСИЛІВНУ з отриманням високої нагороди – медаллю «Заслужений працівник Профспілки працівників АПК України» за багаторічну сумлінну працю в Профспілці по захисту соціально-економічних прав та інтересів працюючих, значний особистий внесок у розвиток і зміцнення профспілкового руху.
  • photo Семінар для профспілкового активу з актуальних питань законодавства
    26 грудня 2017
    Дніпропетровська обласна організація харчової промисловості профспілок працівників АПК України провела в Зональному навчально-методичному центрі семінар для профспілкового активу первинних профспілкових організацій з актуальних питань законодавства: пенсійна реформа та шляхи її удосконалення, оподаткування профспілкових виплат для неприбуткових організації, загальнообов’язкове державне соціальне страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності, соціальні виплати та послуги.
  • photo Профспілковців гостинно приймав Київський маргариновий завод
    11 грудня 2017
    8 грудня п.р. відбулось чергове засідання Президії Київської міської профспілки працівників АПК на чолі з головою Ради Профспілки – Ольгою Іванівною Лопатою. Окрім членів Президії у роботі взяли участь ряд голів первинних профспілкових організацій.
  • photo Новий керівник – нові перспективи!
    9 грудня 2017
    Конференція первинної профспілкової організації Міністерства аграрної політики та продовольства України обрала головою первинки Марину ТАРАСОВУ
  • photo ЗЕМЛЯ – НЕ ТОВАР! Акція протесту проти запровадження продажу земель сільськогосподарського призначення
    7 грудня 2017
    На площу перед Черкаською обласною радою з’їхалися фермери з усієї області. До акції приєднались та підтримали Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», Аграрна партія України, партія ветеранів Афганістану, обласна профспілкова організація працівників агропромислового комплексу.
    Голова обласної профспілки АПК Горлач М.В. виступила в підтримку продовження мораторію на продаж землі.
  • photo Новый Коллективный договор ПАО «Джей Ти Интернешнл Украина» вступает в силу с 1 января 2018-го
    7 грудня 2017
    С радостью и гордостью сообщаем, что 24 ноября был подписан новый Коллективный договор ПАО «Джей Ти Интернешнл Украина», вступающий в силу с 01.01.2018 г. и действующий следующие 5 лет!!!